۲ طرز تهیه ترشک انار ملس و خوشمزه به روش بازاری

0 207


تخفیفات نیمه اول مهر افق کوروش

ترشک انار از جمله تنقلات پاییزی و زمستانی است که در اغلب شهرهای ایران یکی از شب چره‌های شب یلدا هم محسوب می‌شود. اگر انار خریدید و ترش بود و نمی‌دانستید چطور آن را میل کنید حتما دست به کار شوید و به راحتی ترشک انار درست کنید که خواص فراوانی هم برای بدن دارد. طرز تهیه ترشک انار خانگی به ۲ روش بازاری با رب انار و بدون رب انار را در سرویس آشپزی در مجله کوروش بخوانید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشک انار

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
انار ترش و ملس قرمز ۱ کیلوگرم
نبات ۱ تکه
گلپر ۱ قاشق چای‌خوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری

 

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت ترشک انار: ۱۵ دقیقه

مراحل طرز تهیه ترشک انار با رب انار

مراحل طرز تهیه ترشک انار از تنقلات شب یلدا

ترشک انار یکی از تنقلات خوشمزه به خصوص برای شب یلدا با طعم ترش و شیرین است که می‌توانید آن را هر زمان از سال هم آماده کنید. در ادامه می‌توانید با مراحل طرز تهیه ترشک انار با رب انار آشنا شوید.

مرحله اول؛ انارها را دان و له کنید

برای درست کردن ترشک انار ابتدا باید انارها را دون کنید. سپس دانه‌های انار را با گوشتکوب دستی یا برقی کمی له کنید تا آب انار بیرون بیاید.

مرحله دوم؛ انار را با یک تکه نبات بجوشانید

در این مرحله از طرز تهیه ترشک انار ساده و خوشمزه به روش سنتی باید یک تکه نبات ساده یا زعفرانی به آب انار اضافه کنید (سردی انار را می‌گیرد) و روی شعله ملایم گاز بگذارید تا آب انار شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود. شعله باید ملایم باشد تا کیفیت ترشک انار بالا باشد.

در صورت تمایل می‌توانید نبات و انواع آبمیوه مثل آب انار را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

جشنواره بازگشت به مدرسه

مرحله سوم؛ مقداری گلپر به ترشک انار اضافه کنید

مقداری گلپر به ترشک انار اضافه کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه ترشک انار خوشمزه به روش بازاری، وقتی ترشک به غلظت دلخواه رسید رب انار (رنگ ترشک را بهتر می‌کند) و گلپر را هم اضافه کنید و هم بزنید. ترشک انار را از حرارت که افتاد میل کنید. طرز تهیه ترشک انار یا به قول خودشان انار دونه مازندرانی که یکی از تنقلات محبوب شب یلدا در این استان است هم به همین ترتیب است.

در صورت تمایل می‌توانید گلپر و رب انار را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

برای درست کردن انواع ترشک آلبالو، زردآلو، هفت میوه و … هم به همین ترتیب عمل کنید. پیشنهاد می‌کنیم مقاله طرز تهیه مربا انار را هم بخوانید.

مواد لازم برای تهیه ترشک انار بدون رب انار

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
دانه انار ترش به مقدار دلخواه
نمک به مقدار دلخواه
روغن مایع به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

 

طرز تهیه ترشک انار بدون رب انار به روش بازاری

طرز تهیه ترشک انار بدون رب انار به روش بازاری

برای تهیه ترشک انار بدون رب انار باید ابتدا دانه‌های انار را همراه با مقداری آب (آب فقط روی دانه‌های انار را بپوشاند) در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از این که آب شروع به جوشیدن کرد، کف روی آن را بردارید. حدود ۳ ساعت صبر کنید تا انار با آب روی شعله ملایم گاز بجوشد. سپس شعله گاز را خاموش کنید.

زمانی که انار کمی از حرارت افتاد، آن را در آبکش بریزید و با یک دستکش خوب انارها را زیر و رو کنید تا گوشت انار از صافی رد شود و فقط دانه‌های سفت آن در آبکش باقی بماند. در نهایت آب انار صاف شده انار را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. صبر کنید تا آب انار غلیظ شود. در آخر مقداری نمک و روغن مایع به این ترکیب اضافه کنید. می‌توانید این ترشک انار را با لواشک انار ترکیب کنید یا به عنوان یک تنقلات ترش و خوشمزه به تنهایی میل کنید و لذت ببرید.

در ضمن می‌توانید نمک و روغن مایع را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش خریداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار ملس و ترش

خواص ترشک انار

ترشک انار یکی از تنقلات سالم و مقوی برای بدن است. برای تهیه بستنی لواشکی هم از ترشک انار استفاده می‌شود. برای اینکه بدانید ترشک انار چه خواصی برای سلامت بدن دارد مقاله خواص انار را بخوانید.

سوالات متداول

چرا در ترشک انار از نبات استفاده می‌شود؟

ترشک انار طبع سردی دارد و اضافه کردن نبات موجب متعادل شدن طبع آن می‌شود. از طرف دیگر نبات طعم ترش و شیرین و خوشمزه‌ای به ترشک می‌بخشد.

آیا برای تهیه ترشک انار باید دانه انار را جدا کنیم؟

در طرز تهیه ترشک انار ملس می‌توانید ترشک را هم با دانه انار و هم بدون آن تهیه کنید. معمولا در روش بازاری ترشک انار را با دانه انار درست می‌کنند.

 

 

کالابرگ الکترونیک

Leave A Reply

Your email address will not be published.