۲ طرز تهیه آش انار یزدی با گوشت گوسفند و گوشت چرخ کرده برای یلدا

0 15


پروموشن نیمه دوم آذر افق کوروش
پروموشن نیمه دوم آذر افق کوروش

آش انار یزدی یکی از خوشمزه‌ترین انواع آش انار است که معمولا به عنوان یکی از غذاهای شب یلدا طبخ می‌شود. برای تهیه آش انار یزدی از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش می‌توانید با طرز تهیه آش انار یزدی به چند روش و همه فوت و فن‌های درست کردن این آش انار برای شب چله آشنا شوید.

 

مواد لازم برای تهیه آش انار با لبو

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
نخود گرد نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
عدس نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
برنج ایرانی ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
دنده گوسفند ۷۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
لبو ۴ عدد متوسط
آب انار ترش ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

 

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲ ساعت
مدت زمان پخت آش انار یزدی: ۳ ساعت

مراحل طرز تهیه آش انار یزدی بدون سبزی

مراحل طرز تهیه آش انار یزدی

یکی از محبوب‌ترین روش‌های طرز تهیه آش انار یزدی، اضافه کردن مقداری چغندر به آن است. این آش نه تنها مزه فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه ظاهر آن نیز بسیار قرمز و جذاب است. یکی از نکات مهم برای تهیه این آش انار این است که نیاز به سبزی آشی ندارد. در ادامه می‌توانید با مراحل طرز تهیه آش انار به روش یزدی آشنا شوید.

مرحله اول؛ حبوبات آش را بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه آش انار یزدی باید عدس و نخود را حداقل به مدت ۲ ساعت در آب بخیسانید. سپس آن‌ها را همراه با کمی آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شوند. اگر عجله دارید از کنسرو نخود و کنسرو عدس استفاده کنید.

برای تهیه عدس و نخود یا انواع کنسرو حبوبات به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی می‌توانید خرید خود را از فروشگاه‌های افق کوروش انجام دهید.

مرحله دوم؛ گوشت، برنج و چغندر را به آش اضافه کنید

زمانی که حبوبات نیم‌پز شدند، می‌توانید گوشت دنده گوسفند، پیاز خرد شده، برنج، فلفل سیاه، زردچوبه و لبو خرد شده یا رنده شده را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد آش انار یزدی برای چند ساعت روی شعله متوسط گاز بجوشند و گوشت و لبو کاملا بپزند.

در صورت تمایل می‌توانید گوشت گوسفند، فلفل سیاه، زردچوبه و برنج را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

مرحله سوم؛ استخوان و گوشت دنده را جدا کنید

بعد از این که گوشت دنده کاملا پخت، آن را از قابلمه خارج کنید. صبر کنید تا کمی خنک شود و سپس گوشت را از استخوان‌ها جدا کنید و سپس دوباره در قابلمه آش بریزید. می‌توانید برای تهیه این آش از گوشت ریش‌ریش شده یا تکه‌ای استفاده کنید.

مرحله چهارم؛ آب انار و نمک را به آش انار اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه آش انار یزدی با لبو باید آب انار ترش تازه و نمک را به آش اضافه کنید و سپس صبر کنید تا آش با شعله ملایم بجوشد و جا بیفتد.

در صورت تمایل می‌توانید انواع آبمیوه از جمله آب انار و نمک را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

مرحله پنجم؛ آش انار سنتی یزدی را سرو کنید

بعد از این که آش انار کاملا جا افتاد، مقداری پودر نعنا خشک به آن اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و بعد آش را در ظرف مورد نظر بریزید و در صورت تمایل با نعنا داغ (طرز تهیه نعناع داغ) و دانه‌های انار تزیین کنید.

در صورت تمایل سبزی خشک نعناع و روغن سرخ کردنی را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش انار شیرازی

مواد لازم برای تهیه آش انار یزدی بدون لبو با برنج

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
برنج نیم دانه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و نعنا تازه) ۱ کیلوگرم
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۳ عدد متوسط
گلپر ۲ قاشق غذاخوری
انار دانه شده به مقدار لازم
لپه ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

مراحل طرز تهیه آش انار یزدی با گوشت چرخ کرده

مراحل طرز تهیه آش انار یزدی با گوشت چرخ کرده

اگر دوست دارید برای شب یلدای امسال یک آش خوشمزه و متفاوت آماده کنید، بهتر است در ادامه مراحل طرز تهیه آش انار یزدی با گوشت چرخ کرده را دنبال کنید.

مرحله اول؛ لپه را بپزید

در اولین مرحله از این مدل طرز تهیه آش انار یزدی باید لپه را برای چند ساعت در آب بخیسانید و سپس آن را همراه با مقداری پیاز سرخ شده که از قبل آماده کرده‌اید، نمک، فلفل سیاه و ۵ لیوان آب در قابلمه بریزید تا بپزد.

می‌توانید لپه و پیاز داغ منجمد را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

مرحله دوم؛ برنج را به قابلمه اضافه کنید

بعد از این که لپه‌ها به طور کامل پختند، باید برنج نیم دانه را با آب فراوان بشویید و به قابلمه اضافه کنید. سپس صبر کنید تا برنج به خوبی بپزد و نرم شود.

مرحله سوم؛ مایه گوشت قلقلی را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه آش انار یزدی باید ۲ عدد پیاز را رنده کنید و آب اضافه آن‌ها را بگیرید. سپس در یک کاسه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و گوشت چرخ کرده را ترکیب کنید. مواد را برای چند دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا منسجم شوند.

می‌توانید گوشت چرخ کرده را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

مرحله چهارم؛ گوشت قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید

بعد از آماده کردن مواد گوشتی برای تهیه آش انار یزدی باید به اندازه یک گردو از مواد را بردارید و به صورت کوفته قلقلی درست کنید. در ادامه مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد از این که روغن داغ شد، کوفته قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید و بعد از این که لپه و برنج به خوبی پختند، کوفته‌ها را به آش اضافه کنید.

مرحله پنجم؛ سبزی آش انار را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه آش انار به روش مجلسی باید سبزی آش را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. سپس سبزی‌ها را به آش اضافه کنید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا آش کمی جا بیفتد.

می‌توانید سبزی آش منجمد را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

مرحله ششم؛ آش انار یزدی را سرو کنید

بعد از این که آش انار شما جا افتاد، در مرحله آخر می‌توانید دانه‌های انار را همراه با کمی گلپر به آش اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید و بعد آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید. آش را با نعنا داغ و پیاز داغ (طرز تهیه پیاز داغ) تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه آش انار یزدی

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه آش انار یزدی

  • برای تهیه آش انار یزدی می‌توانید از آب انار تازه، رب انار (طرز تهیه رب انار) یا دانه‌های انار برای طعم دادن به آش استفاده کنید.
  • اضافه کردن مقداری رب انار ترش به آش انار یزدی طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشد و برخی هم آش انار یزدی را فقط با رب انار درست می‌کنند.
  • اگر دوست دارید آش انار یزدی شما ترش‌تر شود، می‌توانید مقداری سرکه به آش اضافه کنید.
  • در طرز تهیه آش ترش یزدی باید آب انار را بعد از پخت برنج و حبوبات اضافه کنید. زیرا اضافه کردن زودهنگام آب انار موجب دیرپز شدن و سفت شدن برنج و حبوبات می‌شود.
  • هر چند یزدی‌ها دوست دارید آش انار را با گوشت درست کنند، اما برای طرز تهیه آش انار یزدی خوشمزه بدون گوشت می‌توانید گوشت را حذف کنید.
  • در صورتی که آش انار شما بیش از حد غلیظ شد، می‌توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن گلپر به آش انار یزدی اختیاری است، اما گلپر هم موجب خوشمزه‌تر شدن آش می‌شود و هم سردی آن را متعادل می‌کند.
  • در صورت تمایل رب انار، سرکه و گلپر را از افق کوروش بخرید؛ اینترنتی، تلفنی یا حضوری.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن آش انار یزدی

فوت و فن‌های خوشمزه شدن آش انار یزدی

برای تهیه آش انار یزدی از چه نوع گوشتی استفاده کنیم؟

برای تهیه آش انار اصیل به روش یزدی می‌توانید از گوشت دنده گوسفندی یا گوشت چرخ کرده قلقلی تفت داده شده استفاده کنید.

آیا می‌توان آش انار یزدی را بدون لبو درست کرد؟

اضافه کردن لبو موجب خوش رنگ شدن و مقوی شدن آش انار یزدی می‌شود، اما در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید و آش انار یزدی را بدون لبو درست کنید.

 

کالابرگ الکترونیک

Leave A Reply

Your email address will not be published.