طرز تهیه کتلت سیب زمینی بدون گوشت، خوشمزه و مقوی
طرز تهیه کتلت سیب زمینی بدون گوشت، خوشمزه و مقوی
آموزش درست کردن کتلت سیب زمینی خانگی
غذاهای ایرانی که می توانیم آن ها را بخشی از فست فود های ایرانی دانست برای همه طعم و مزه به یادماندنی دارند. یکی از این غذاهای بی نظیر کتلت سیب زمینی است که همه شما آن را امتحان کرده اید.
کتلت سیب زمینی را می توان با گوشت و یا بدون آن درست کرد که هردوی آن ها در روغن سرخ می شوند و حتی می توانید که آن ها را داخل فر و یا توستر تهیه کنید تا سالم تر هم باشد.
کتلت سیب زمینی بدون گوشت را بیشتر به کتلت شیرازی می شناسند و یکی از غذاهای مشهور این منطقه هم هست که در ادامه ی این مطلب از مجله آشپزی هستی طزر تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
مواد مورد نیاز برای تهیه کتلت سیب زمینی:
سیب زمینی بزرگ | 2 عدد |
آب | 1 لیوان |
کره | 20 گرم |
آرد گندم | 1 لیوان سر خالی |
پیاز متوسط | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری | 4 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به حد نیاز |
طرز تهیه کتلت سیب زمینی بدون گوشت
این غذا بسیار ساده است و نیازی نیست که نکات خاصی را برای تهیه آن رعایت کنید، اما در ادامه ی این مطلب سعی کنید که از نکاتی که اشاره شده است استفاده کنید تا به بهترین نتیجه برسید.
مرحله اول (پختن سیب زمینی):
سیب زمینی ها را به همراه آب و نمک روی شعله قرار دهید تا به خوبی بپزد. پوست آن ها را بگیرید و سپس سیب زمینی را تا داغ هست داخل یک ظرف خورد کنید و به خوبی آن را پوره کنید.
مرحله دوم (تهیه خمیر کتلت):
مقداری 1 لیوان آبی که داشتید را داخل تابه بریزید و سپس کره را به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا کره باز شود. زمانی که کره باز شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و در چند مرحله آرد را به آن اضافه کنید و دائما هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
زمانی که آرد به حالت حلوا رسید، شعله را کم کنید و با استفاده از یک لیسک، آن را به آرامی هم بزنید تا به خوبی یکدست شود و سپس آن را کنار بگذارید تا به آرامی سرد شود.
مرحله سوم (تهیه خمیر کتلت):
سیب زمینی ها را به همراه خمیری که در مرحله قبل آماده کردید به همراه آرد سوخاری و تخم مرغ ها با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را هم در همین مرحله اضافه کنید و تا حدی این کار را انجام دهید که به خوبی یکدست شود.
در این مرحله پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم (سرخ کردن کتلت):
مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا به خوبی داغ شود. سپس یک گلوله از خمیر بردارید و آن را با دست تخت کنید و به صورت بیضی شکل دربیاورید.
باید سعی کنید که سطح کتلت شما یک ضخامت داشته باشد تا به یک شکل سرخ شود. خمیر کتلت چسبنده است و سعی کنید که مقداری آب کنار دست داشته باشید تا در هر مرحله دست خود را با آن خیس کنید.
سپس کتلت ها را داخل روغن بگذارید و به خوبی هر دو طرف آن را سرخ کنید و سپس آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
در این مرحله کتلت شما آماده است و امیدواریم از ان لذت ببرید.
طرز تهیه کتلت سیب زمینی بدون گوشت، خوشمزه و مقوی
5
2