طرز تهیه چای کرک خوش عطر و طعم به روش عربی + نکات مهم

0 32


طرز تهیه چای کرک خوش عطر و طعم به روش عربی + نکات مهم

آموزش درست کردن چای کرک برای 2 نفر

نحوه درست کردن چای کرک حرفه ای با طعم بی نظیر

چای کرک یکی از نوشیدنی‌های خیلی خوشمزه و مقوی است که خواستگاهش به کشورهای عربی بر‌می‌گردد. با این حال بهتر است بدانید این چای شباهت‌هایی به چای ماسالا دارد، اما یکی نیستند و طعم هر کدام از این نوشیدنی‌های خوشمزه متفاوت است.

طرز تهیه چای کرک بسیار راحت و ساده است. فقط کافی است تا ادویه‌های لازم را تهیه کرده و از دستور پخت پیروی کنید تا به طعم اصیل این نوشینی مخصوص برسید. بهتر است بدانید این چای بسیار مقوی بوده و برای فصل سرد سال، بدن را به خوبی گرم نگه می‌دارد.

در ادامه این مطلب با مجله آشپزی هستی همراه باشید تا نحوه درست کردن یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های دنیا به نام چای کرک به روش عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه چای کرک عربی

مواد لازم برای 2 نفر
شیر 1 پیمانه
آب 2 الی 3 پیمانه
شکر به میزان لازم
میخک 3 عدد
هل 3 عدد
چای 2 قاشق غذا خوری
بادیان ستاره ای 1 عدد
چوب دارچین 1 تکه
زعفران ساییده شده ½ قاشق غذا خوری
زنجبیل تازه ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه چای کرک خوشمزه


مرحله اول (جوشاندن آب)

طرز تهیه چای کرک مخصوص عربی رو با انتخاب یک قوری یا یک قابلمه مناسب برای درست کردن این نوشینی شروع کنید. در ادامه آب رو داخل ظرف قوری ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.


مرحله دوم (اضافه کردن چای و ادویه‌ها)

هنگامی که آب به جوش آمد، چای را اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا چایی رنگ پس دهد. در ادامه زنجبیل تازه را رنده کنید و سپس به همراه میخک، بادیان ستاره‌ای، هل و چوب دارچین داخل قوری بریزید.


مرحله سوم (نحوه اضافه کردن شکر)

روند آماده سازی مواد اولیه چای کرک را اضافه کردن شکر به قوری ادامه هید. بهتر است بدانید که اضافه کردن شکر کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید به مقدار دلخواه این نوشیدنی را شیرین کنید یا در آخر به مقدار هر فنجان، شکر اضافه کنید.


مرحله چهارم (مخلوط کردن زعفران ساییده شده)

این مرحله باید زعفران ساییده شده را اضافه کرده و صبر کنید تا چای کرک به مدت 15 الی 20 دقیقه به خوبی بجوشد. هنگام درست کردن این نوشیدنی مقوی، نیازی نیست که درب قوری یا قابلمه را ببنیدید.


مرحله پنجم (اضافه کردن شیر به چای)

در ادامه وقتش رسیده که شیر را اضافه کنید. اما مراقب باشید که سر نرود. هنگام اضافه کردن شیر، با استفاده از یک قاشق چای را به خوبی هم بزنید تا شیر با دیگر مواد مخلوط شده و بهتر است 5 دقیقه بجوشد تا بو و طعم خامی شیر گرفته شود.


مرحله ششم ( آماده شدن نوشیدنی)

چای کرک مقوی و خوشمزه‌ای که دم کردید آماده شده است. در صورت تمایل می‌توانید این چای را داخل فلاکس ریخته تا گرمای خود را حفظ کند. می‌توانید روی هر فنجان از این نوشیدنی، پودر هل بریزید و از خوردنش لذت ببرید.


نکات لازم برای تهیه چای کرک حرفه‌ای

  • برای درست کردن این چای، می‌توانید از زنجبیل خشک هم استفاده کنید. اما زنجبیل تازه رنده شده عطر و طعم بهتری دارد.
  • ستاره بادیان باعث می‌شود طعم این چای خیلی بهتر شده و مزه کاملا متفاوتی دارد، با این حال اضافه کردنش کاملا اختیاری است.
  • به جای شکر می‌توانید از عسل یا شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده کنید.
  • هنگام اضافه کردن شیر کاملا مراقب باشید تا سر نرود، زیرا طعم چای بد می‌شود و کیفیت لازم را ندارد.

سخن آخر

یکی دیگر از مطالب هستی با ارائه طرز تهیه چای کرک خوشمزه و خیلی مقوی به پایان رسید. بهتر است بدانید خوردن این چای به دلیل داشتن ادویه‌های متفاوت بسیار پر خاصیت است و مخصوصا آنتی اکسیدان خیلی بالایی دارد.

برای درست کردن چای کرک، بهتر است ادویه‌های تازه و مرغوب تهیه کنید تا نوشیدنی شما کیفیت و طعم لازم را داشته باشد. اگر تجربه درست کردن این نوشیدنی را دارید با ما و دیگر کاربران به اشتراک بزارید. ممنون از همراهی شما.


Leave A Reply

Your email address will not be published.