طرز تهیه پای سیب خوشمزه حرفه ای با دارچین به روش قنادی + نکات مهم تکمیلی
طرز تهیه پای سیب خوشمزه حرفه ای با دارچین به روش قنادی + نکات مهم تکمیلی
آموزش درست کردن کیک پای سیب مخصوص در خانه
پای سیب یکی از خوشمزهترین شیرینیهای پر طرفدار در سراسر جهان است در با انواع روشهای مختلف در کافه، رستوران و اکثر خانهها پخته میشود و طعم به شدت لذیذ و عطر بوی وسوسه کنندهای دارد.
طرز تهیه شیرینی پای سیب خیلی راحت است و نیاز به مهارت خاصی ندارد. با این حال بهتر است برای ترکیب مواد و به دست آوردن کیفیت لازم و طعم اصیل این نوع کیک، از دستور پخت مرحله به مرحله پیروی کنید.
درست کردن این شیرینی در خانه یکی از لذت بخشترین کارهایی است که میتوان انجام داد، زیرا عطر بوی سیب و دارچین کل فضای خانه را در بر میگیرد. با مجله آشچزی هستی همراه باشید تا طرز پخت پای سیب مجلسی خوشمزه را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پای سیب مجلسی
مواد لازم | |
آرد سفید | 2/5 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
پودر قند | 1 قاشق غذا خوری |
کره | 70 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن مایع | 50 گرم |
سیب | 2 عدد |
دارچین | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه پای سیب خوشمزه
نکته: برای درست کردن پای سیب، بهتر است چند ساعت قبل از شروع پخت، مواد یخچالی مانند: کره، شیر و تخم مرغ را از یخچال بیرون بزارید تا با دمای محیط هماهنگ شوند.
مرحله اول (مخلوط کردن کره و شکر)
طرز تهیه پای سیب خوشمزه مجلسی را با انتخاب یک کاسه مناسب برای مخلوط کردن مواد شروع کنید. در ادامه، کرهی به دمای محیط رسیده را به همراه شکر داخل کاسه بریزید و به خوبی هم بزنید تا یک مایه کرم رنگ به دست بیاید.
مرحله دوم (اضافه کردن وانیل و تخم مرغ)
در ادامه به مقدار گفته در داخل دستور وانیل اضافه کنید و به خوبی مواد را هم بزنید. سپس وقتش رسیده که یکی از تخم مرغها را داخل این مخلوط بریزید، هم بزنید و پس از مخلوط شدن، دیگری را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید و به همین ترتیب سومی را نیز اضافه کنید.
نکته: توجه داشته باشید که اگر بیش از ان دازه گفته شده وانیل بریزید، باعث میشود شیرینی شما تلخ و بد مزه شود.
مرحله سوم (مخلوط کردن آرد و بکینگ پودر)
روند آماده سازی مواد اولیه پای سیب را با مخلوط کردن آرد و بکینگ پودر در داخل یک کاسه جداگانه ادامه دهید. برای نرم شدن آرد، ابتدا این مخلوط را 2 الی 3 بار الک کنید و سپس نصف مخلوط آرد الک شده را با شیر داخل کاسه حاوی تخم مرغ و کره بریزید.
مرحله چهارم (اضافه کردن شیر و آرد)
مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و آرد گلوله نشود. در ادامه نصف دیگر آرد را نیز با مواد مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا یک مایه شیرینی منسجم و یکدست به دست بیاورید که هیچ گلوله آردی ندارد.
مرحله پنجم (پوست گرفتن و خرد کردن سیب)
این مرحله سیب ها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای متوسط خرد کنید. هستههای آنها را به خوبی جدا کرده و کنار بگذارید. برای پخت این شیرینی، بهتر است قالب مخصوص پای سیب داشته باشید تا به خوبی طبخ شود.
مرحله ششم (مخلوط کردن پودر قند و دارچین)
طرز پخت شیرینی پای سیب را با چرب کردن قالبها ادامه دهید یا از کاغذ مخصوص برای این نوع قالبهای پای سیب استفاده کنید. ابتدا دارچین و پودر قند را به خوبی مخلوط کنید و کنار دست خود قرار دهید.
مرحله هفتم (اضافه کردن مایه شیرینی به قالب)
در ادامه یک پنجم قالبها را با مایه پای سیب پر کنید و سپس، سیبهای ورقهای شده را داخل مخلوط دارچین و پودر قند بغلتانید و درون قالبها قرار دهید. این روش باعث میشود طعم این شیرینی بسیار مخصوص و خیلی خوشمزه شود.
مرحله هشتم (اضافه کردن سیب به قالب)
پس از قرار دادن سیب ها در قالب، وقتش رسیده که روی آنها را دوباره با مایه پای سیب پر کنید. البته توجه داشته باشید که نصف قالب باید خالی باشد، زیرا این شیرینی در هنگام پخت پف میکند و نیاز به فضای خالی دارد.
مرحله نهم (پختن کیک پای سیب)
برای سرعت بخشیدن به روند طبخ شیرینی پای سیب، فر را از قبل روی دمای 175 درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود. در ادامه قالبهای پر شده از مایه شیرینی را روی سینی فر بچینید و سینی را داخل فر قرار دهید و حدود 30 دقیقه زمان دهید تا پخته شوند.
نکته: در هنگام پخت پای سیب اصلا درب فر را باز نکنید، اما ممکن است بسته به نوع فر و نوع مواد اولیه، 30 تا 40 دقیقه زمان برای پخت نیاز داشته باشد.
مرحله دهم (آماده شدن شیرینی)
پای سیب خوشمزهای که پختید آماده شده است. ابتدا سینی را از فر بیرون بیاورید تا شیرینیها به خوبی خنک شوند. در ادامه آنها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و از دارچین، پودر قند، شکلات و غیره برای تزیین آنها استفاده کرده و نوش جان کنید.
نکات لازم برای پخت پای سیب
- برای این که این شیرینی با کیفیت بالا پخته شود، تخم مرغ، شیر و کره را یک ساعت قبل از مخلوط کردن با دیگر مواد، از یخچال بیرون بیاورید تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند.
- فراموش نکنید که مقدار زیاد وانیل باعث میشود طعم شیرینی تلخ و بد مزه شود.
- آرد را حتما الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
- بهتر است مخلوط آرد و بکینگ پودر را در 2 مرحله با مواد مخلوط کنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود.
- حدود 20 دقیقه قبل از شروع پخت بهتر است فر را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
- میتوانید سیبها را با مخلوط دارچین و پودر قند مخلوط کرده یا ابتدا سیبها را درون قالب بریزید و سپس، پورد دارچین و پورد قند را روی آنها بریزید.
- فراموش نکنید که مایه این شیرینی را طوری درون قالب بریزید که قالب فضای کافی برای پف کردن داشته باشد.
سخن آخر
پخت کیک پای سیب به عنوان یکی از معروفترین شیرینیهای بین الملیلی کار بسیار لذت بخشی است. این شیرینی به همراه چای یا به همراه یک فنجان قهوه شما را به دنیایی از طعمهای فراموش نشدنی در یک بعد از ظهر دورهمی دعوت میکند.
در این دستور از پخت این شیرینی، بهتر است که مرحله به مرحله نکات گفته شده را انجام دهید تا یک پای حرفهای و مخصوص درست کنید. اگر در پختن شیرینی حرفهای نیستید، ممکن است چند بار طول بکشد تا کیفیت لازم طعم اصیل آن را دست بیاورید.
اما نگران نباشید، اصلا کار سختی نیست و با یک بار دریت کردن هر نوع شیرینی فوت و فن کار را به سرعت یاد میگیرید.
طرز تهیه پای سیب خوشمزه حرفه ای با دارچین به روش قنادی + نکات مهم تکمیلی
5
1