طرز تهیه ناگت مرغ ترد و خوشمزه خانگی با طعم بی نظیر + نکات مهم
طرز تهیه ناگت مرغ ترد و خوشمزه خانگی با طعم بی نظیر + نکات مهم
آموزش درست کردن ناگت مرغ مخصوص پفکی با ماندگاری بالا
ناگت یکی از غذاهای خوشمزه آماده است که انواع مختلفی دارد و با مواد اولیه گوناگون تهیه میشود. این غذا به دلیل آماده بودن برای زمانهایی که عجله دارید به شما کمک میکند و مخصوصا بچهها به آن علاقه زیادی دارند.
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار راحت است و نیاز به مهارت خاصی ندارد. همچنین به راحتی میتوانید از انواع ادویههای دلخواه برای خوشمزهتر شدن آنها استفاده کنید و بهترین مزیت این غذا این است که میتوانید آن را به راحتی فریز کرده و نگه دارید.
برای تنوع دادن به لیست غذایی خود، با مجله آشپزی هستی همراه باشید تا دستور پخت ناگت مرغ خانگی با بافت ترد و خوشمزه را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ
مواد لازم برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 1 کیلو |
پیاز | 3 عدد |
سیر | 2 حبه |
پنیر پیتزا | 1 پیمانه |
نان باگت | 2 عدد |
خامه صبحانه | 1 قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | ½ فنجان |
آرد سفید | 1 لیوان |
پودر سوخاری | 1 لیوان |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چای خوری |
آویشن | 1 قاشق چای خوری |
پودر کاری | 1 قاشق چای خوری |
پاپریکا | ½ قاشق چای خوری |
زنجبیل | ½ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | یک قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار خوشمزه
مرحله اول (خرد کردن مرغ)
طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه خانگی را با شستن و خرد کردن سینه و ران مرغ شروع کنید و قسمتهای استخواندار را به خوبی جدا کرده و سپس، با استفاده از خرد کن یا میکسر، آنها را به خوبی خرد کرده و کنار بزارید.
مرحله دوم (خیساندن بادگت با شیر)
در ادامه تیکههای خشکی که در اطراف نان باگت است را جدا کرده و درون کاسه مناسب بریزید. شیر را به کاسه اضافه کرده و اجازه دهید نانها به خوبی خیس بخورند و نرم شوند.
مرحله سوم (رنده کردن پیاز)
روند آماده سازی مواد اولیه ناگن مرغ را با پوست گرفتن و رنده کردن پیاز ادامه دهید. بهتر است ابتدا آب پیازهای رنده شده را با دست بگیرید و سپس، به همراه گوشت مرغ خرد شده داخل یک کاسه بزرگ و جادار بریزید.
مرحله چهارم (اضافه کردن ادویه و سیر)
این مرحله بهتر است سیرها را نیز رنده کرده و داخل کاسه بریزید و به همراه مرغ و پیاز مخلوط کنید. در ادامه تخم گشنیز، آویشن، کاری، پاپریکا و زنجبیل به مواد داخل کاسه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
مرحله پنجم (قرار دادن مواد در یخچال)
این مرحله نانهای خیس خورده؛ پنیر پیتزا و خامه را داخل کاسه بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد بهتر شود.
مرحله ششم (ریختن آرد و پودر سوخاری در کاسه)
نحوه درست کردن ناگت مرغ را با انتخاب یک کاسه مناسب ادامه دهید. تخم مرغها را درون کاسه بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند و لختگی نداشته باشند. در ادامه پورد سوخاری و آرد سفید را درون کاسه های جداگانه بریزید.
مرحله هفتم (داغ کردن روغن)
این مرحله پس از گذشت مدت زمان لازم، مواد ناگت را از یخچال خارج کنید. در ادامه یک تابه مناسب برای سرخ کردن ناگتها روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازهای که در روغن شناور شوند، روغن سرخ کردنی اضافه کنید.
مرحله هشتم (شکل دادن به مایه ناگت)
طرز پخت ناگت خانگی را با چرب کردن دستان خود ادامه دهید. در ادامه به اندازه یک گردو بزرگ از مواد ناگت بردارید و به صورت گرد شکل دهید، سپس داخل آرد سفید بغلتانید و بعد درون تخم مرغ بزارید و در آخر نیز درون کاسه پورد سوخاری قرار دهید.
مرحله نهم (سرخ کردن ناگت)
در ادامه ناگت را درون روغن داغ قرار دهید. به همین ترتیب تمام مایه ناگت را درون آرد سفید، تخم مرغ و پورد سوخاری بغلتانید و درون روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که این کار را با حرارت کاملا ملایم انجام دهید تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله دهم (آماده شدن غذا)
ناگت مرغ خوشمزهای که پختید آماده شده است. پس از خارج کردن از روغن، روی دستمال حولهای قرار داده تا روغن آنها گرفته شود. میتوانید با این ناگتهای ترد و لذیذ خانگی، ساندویچهای خوشمزه درست کنید و از خوردن دستپخت خود لذت ببرید.
نکات لازم برای تهیه ناگت مرغ
- برای درست کردن ناگت خانگی، میتوانید از ادویههای دلخواه نیز استفاده کنید.
- بهتر است از روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن استفاده کنید.
- در صورتی که قصد دارید ناگت ها را فریز کنید، ابتدا آنها را سرخ کنید.
- بهتر است بدانید پنیر پیتزا هم طعم بهتری به ناگت میدهد و هم باعث چسبندگی بهتر آن شود.
سخن آخر
در یکی دیگر از مطالب آشپزی هستی، طرز پخت یکی از خوشمزهترین غذاهای فانتزی و سوخاری را برایتان قرار دادیم. در این دستور، مایه ناگت با انواع ادویه و مواد مختلف (در دستور توضیح داده شده) آماده میشود و سپس درون آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری قرار میگیرد و سرخ میشود.
طرز تهیه ناگت مرغ ترد و خوشمزه خانگی با طعم بی نظیر + نکات مهم
5
1