طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مقوی به روش خیابانی + نکات مهم
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مقوی به روش خیابانی + نکات مهم
آموزش درست کردن سمبوسه پیتزایی حرفه ای در خانه با طعم بی نظیر
سمبوسه یکی از مشهورترین غذاهای خیابانی است که در سراسر جهان و مخصوصا در خاورمیانه و هندوستان به روشهای مختلف و طعمهای گوناگون و با نان یا با خمیر مخصوص درست میشود و طرفداران زیادی دارد.
طرز تهیه سمبوسه خیلی راحت است و نیاز به مهارت آشپزی ندارد. مهمترین مزیت این بستههای کوچک بسیار مقوی این است که میتوانید با سلیقه خود، مواد میانی آن را انتخاب کرده و از انواع ادویههای خوش عطر و طعم برای درست کردنش استفاده کنید.
این بستههای کوچک پر شده با مواد غذایی خوشمزه و مختلف را از کوچک تا بزرگ میپسندند و پخت آن باعث میشود عطر و بویی وسوسه انگیز فضای خانه را در بر بگیرد. با مجله آشپزی هستی برای پخت سمبوسه پیتزایی ترد و خوشمزه به روش خیابانی همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه
مواد لازم برای 4 نفر | |
سوسیس مرغوب | 4 عدد |
قارچ | 10 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیب زمینی | 1 عدد بزرگ |
پنیر پیتزا | حدود 100 گرم |
نان لواش | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | یک قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
جعفری | 2 الی 3 قاشق غذا خوری |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
زردچوبه | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی مخصوص به روش خیابانی
نکته: برای راحتی در هنگام پخت این غذا. بهتر است قبل از شروع آشپزی؛ پیاز، فلفل دلمهای، قارچ و جعفری را خرد کرده و کنار بزارید.
مرحله اول (پختن سیب زمینی)
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را با پختن سیب زمینی شروع کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و چند لیوان آب اضافه کرده و سیب زمینی را برای پخت داخل قابلمه بزارید و صبر کنید.
مرحله دوم (رنده کردن سیب زمینی)
پس از پخته شدن سیب زمینی آن را از قابلمه خارج کرده و پوستش را جدا کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کرده و سیب زمینی پخته را درونش رنده کنید(رنده متوسط) و کنار بزارید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید.
مرحله سوم (تفت دادن پیاز)
آماده سازی مواد اولیه سمبوسه پیتزایی را با قرار دادن یک تابه جادار روی حرارت ملایم ادامه داده و روغن اضافه کنید تا داغ شود و در ادامه شروع کنید به تفت دادن پیاز تا کاملا سبک و شیشهای شود.
مرحله چهارم (اضافه کردن فلفل دلمهای و قارچ)
این مرحله تا قبل از طلایی شدن پیاز، فلفل دلمهای نگینی شده را نیز به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا نرم شود و سپس قارچهای ورقهای شده را نیز داخل تابه بریزید تا به خوبی سرخ شوند. نیاز نیست که آب قارچ کاملا گرفته شود.
مرحله پنجم (اضافه کردن ادویه)
برای طعم دادن به مواد در حال سرخ شدن، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و نمک اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند و طعم ادویهها با مواد ترکیب شود و در آخر تابه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله ششم (مخلوط کردن مواد تفت داده شده با سیب زمینی)
نحوه درست کردن سمبوسه پیتزایی را با اضافه کردن مواد سرخ شده به کاسه حاوی سیب زمینی پخته ادامه دهید. در ادامه به سراغ خرد کردن سوسیس رفته و به اندازه ریز و مکعبی خرد کنید.
مرحله هفتم (تفت دادن سوسیس)
سوسیس خرد شده را میتوانید ابتدا یک مقدار کم با روغن تفت دهید. نیاز نیست که به صورت کامل سرخ شوند؛ فقط کافی است تا از خامی بیوفتند و سپس به همراه جعفری و ذرت پخته داخل کاسه حاوی سیب زمینی و مواد تفت داده شده بریزید.
مرحله هشتم (برش دادن نان لواش و پیچیدن سمبوسه)
مواد داخل کاسه را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. نان لواش را آماده کرده و به صورت طولی و با عرض 10 سانتیمتر برش بزنید و به مقدار مناسب از مواد را ابتدای نان قرار داده روی آن پنیر پیتزا بریزید و به صورت مثلثی جمع کنید.
مرحله نهم (سرخ کردن سمبوسه)
هنگامی که همهی مواد سمبوسه را پیچیدید، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و روغن اضافه کنید تا داغ شود و سمبوسهها را داخل روغن قرار داده و با حرارت بسیار ملایم، به آرامی هر دو طرفشان را سرخ کنید تا طلایی شوند.
نکته: فراموش نکنید که سمبوسهها را با حرارت ملایم و به آرامی طبخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله دهم (آماده شدن غذا)
سمبوسه پیتزایی خوشمزهای که پختید آماده شده است. آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه یا صافی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود و سپس به همراه سس نوش جان کنید و از دست پخت خودتان لذت ببرید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
نکات تکمیلی لازم برای پخت سمبوسه پیتزایی
- برای پخت سمبوسه میتوانید از سوسیس، کالباس یا گوشت و هر ماده غذایی که دوست دارید استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که اندازه سمبوسهها به عرض نانی که برش میزنید بستگی دارد.
- برای پخت سمبوسه با سوسیس، حتما از سوسیس مرغوب و با کیفیت استفاده کنید.
- این غذا به دستور غذایی خاص محدود نیست و میتوانید از انواع مواد طعم دهنده و ادویههای دلخواه نیز استفاده کنید.
- برای تند شدن سمبوسه، از فلفل قرمز یا سس تند استفاده کنید.
سخن آخر
سمبوسه یک غذای همه پسند است، به راحتی پخته میشود و محدود به یک دستور غذایی مشخص نیست و هرکسی میتواند این بستههای غذایی کوچک را آن طور که دلش میخواهد درست کند و هر بار به طعمش تنوع بدهد.
برای بچه مدرسهای ها، ناهار سر کار یا تو ماشین و در حال مسافرت میتوانید سمبوسه بپزید. درست کردن این غذا وقتتان را نمیگیرد و از همه مهمتر بسیار سالم و مقوی است و از طعمش سیر نمیشوید.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مقوی به روش خیابانی + نکات مهم
5
1