طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با سس گوجه و گوشت با طعم سنتی + نکات مهم
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با سس گوجه و گوشت با طعم سنتی + نکات مهم
آموزش درست کردن خوشمزه ترین اسپاگتی با طعم سنتی
اسپاگتی یکی از خوشمزهترین غذاهای معروف ایتالیایی است که در سراسر جهان با انواع طعمهای متنوع و لذیذ به همراه کلی مواد اولیه غذایی گوناگون پخته میشود و طرفداران پرو پا قرص زیادی دارد.
طرز تهیه اسپاگتی مخصوصی که در این مطلب برای شما آماده کردیم، هم برای افراد مبتدی ساده و راحت است و هم در صورتی که در آشپزی حرفهای هستید، میتوانید در کمترین زمان طعم مخصوص و سنتی این غذا را تجربه کنید. بهتر است از مزه لذت بخش سس این اسپاگتی ایتالیایی غافل نشوید.
با درست کردن سس این اسپاگتی؛ انواع رایحه تازه سبزیجات فضای خانه شما را در بر خواهد گرفت و حقیقتا عاشق طعم بی نظیر این غذا خواهید شد. با مجله آشپزی هستی برای درست کردن اسپاگتی سنتی ایتالیایی با سس گوجه و پونه همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی با سس گوجه
مواد لازم برای 2 نفر | |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
پیاز بزرگ ریز خرد شده | 1 عدد |
پونه (در صورت امکان پونه کوهی) | 1 قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی خرد شده | 400 گرم |
سیر خرد شده | 3 حبه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
جعفری تازه خرد شده | 1 مشت |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
اسپاگتی | نصف بسته |
پنیر پارمزان | اختیاری |
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی به روش سنتی
مرحله اول (تفت دادن پیاز با روغن زیتون)
طرز تهیه اسپاگتی را با انتخاب یک تابه جادار شروع کنید. در ادامه پیاز را به اندازه نگینی ریز خرد کرده و سپس تابه را به همراه یک مقدار روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار دهید، ابتدا صبر کنید روغن داغ شود و سپس، پیاز را اضافه کنید.
مرحله دوم (مخلوط کردن سیر با پیاز)
در ادامه به تفت دادن پیاز مشغول شوید تا زمانی که رنگ آن طلایی روشن شود، حدود 2 دقیقه. حبههای سیر را بعد از پوست کندن به اندازه ریز خرد کرده و داخل تابه حاوی پیاز بریزید و به تفت دادن ادامه دهید، حدود 1 دقیقه. (فراموش نکیند که سیر به سرعت میسوزد)
مرحله سوم (اضافه کردن گوشت چرخ کرده به تابه)
طرز پخت اسپاگتی را با اضافه کردن گوشت چرخ کرده به تابه ادامه دهید. به خوبی گوشت را به همراه پیاز و سیر مخلوط کرده و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا زمانی که رنگ صورتی گوشت عوض شود، تقریبا 6 الی 8 دقیقه با حرارت ملایم به بالا.
مرحله چهارم (اضافه کردن فلفل سیاه، پونه کوهی و رب گوجه)
برای طعم دادن به گوشت چرخ کردهی در حال پخت، به مقدار لازم فلفل سیاه اضافه کرده و سپس پونه کوهی بریزید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. در ادامه رب گوجه را هم به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم (تفت دادن رب گوجه)
در ابتدا بهتر است مواد را کنار بزنید و رب گوجه را به تنهایی تفت بدهید تا زمانی که رنگ آن آزاد شده و بوی رب بلند شود. سپس با مواد داخل تابه، رب را به خوبی مخلوط کنید تا طعم و رنگ گوشت بیشتر شود.
مرحله ششم (اضافه کردن گوجه فرنگی)
برای دوچندان شدن طعم و رنگ سس اسپاگتی، بهتر است گوجهها را پوست گرفته و خرد کنید و داخل تابه بریزید. همه مواد را به خوبی هم بزنید تا گوجه با گوشت چرخ کرده یکدست شود و گوجه نیز پخته شود.
مرحله هفتم (نمک و فلفل سیاه برای طعم دادن به سس)
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید. بهتر است برای پخته شدن سس اسپاگتی درب تابه را ببندید و تا حدود 15 دقیقه زمان بدهید. در ادامه یک قابلمه برای پخت اسپاگتی آماده کنید.
مرحله هشتم (پختن اسپاگتی)
در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و به مقدار لازم آب اضافه کنید تا بجوشد. سپس یک قاشق چای خوری نمک و یک قاشق غذا خوری روغن داخل آب بریزید تا مانع از چسبیدن رشتهها شود.
مرحله نهم (مقدار پختن رشتههای اسپاگتی)
نصف بسته اسپاگتی را بدون خرد کردن داخل قابلمه بریزید و هر 1 دقیقه یک مقدار هم بزنید و اجازه دهید آماده شود و سپس داخل آبکش بریزید. برای نچسبیدن رشتههای اسپاگتی، به مقدار لازم روغن زیتون روی آنها ریخته و هم بزنید.
نکته: مراقب باشید پس از اضافه کردن روغن زیتون، رشتههای اسپاگتی را له نکیند.
مرحله دهم (آماده شدن غذا)
اسپاگتی لذیذ و خوشمزهای که پختید آماده شده و بهتر است آن را داخل ظرف مناسب ریخته و سس اسپاگتی را نیز به آن اضافه کرده و نوش جان کنید. (به اختیار خود میتوانید از پنیر پارمزان در این مرحله برای خوشمزهتر شدن این غذای لذیذ لذت ببرید)
نکات لازم برای تهیه اسپاگتی سنتی ایتالیایی
- فراموش نکنید که سس این غذا به نمک نیاز دارد. بهتر است از ابتدا، هربار به یک اندازه نمک بریزید و از طعم آن بچشید، تا جایی که هنگام سرو نیاز به اضافه کردن نمک نباشد.
- برای طعم دادن به سس میتوانید از انواع سبزیجات تازه؛ طبق سلیقه خودتان استفاده کنید.
- طعم سس به تازه بودن گوجه فرنگی ارتباط دارد. پس بهتر است از مواد تازه استفاده کنید.
- برای این که به طعم اصیل اسپاگتی برسید، بهتر است از سبزیجات کاملا تازه استفاده کنید.
- قبل از استفاده از پونه، آن را با کف دست خرد کنید، تا عطر و طعمش بیش از پیش آزاد شود.
- در صورتی که وقت داشته باشید، بهتر است اجازه دهید سس با حرارت پایین، اما مدت زمان بیشتری پخته شود.
- برای از بین بردن اسیدیته گوجه فرنگی، میتوانید به اندازه یک قاشق چای خوری شکر اضاقه کنید.
- فراموش نکنید که طعم سس به تازه بودن و مرغوب بودن گوجه فرنگی مربوط است.
مدت زمان نگه داری از سس اسپاگتی
برای نگه داری از سس اسپاگتی برای طولانی مدت، میتوانید سس را داخل ظرف استریل شده و در بسته بریزید و تا 2 ماه امکان فریز کردن و استفاده از سس را نیز خواهید داشت. اما بعد بیرون آوردن سس از فریزر و آب شدن یخ آن، بهتر است برای بار دوم سس را منجمد نکنید.
در صورتی که قصد دارید سس اسپاگتی را از قبل آماده کنید، به راحتی میتوایند این سس لذیذ و بسیار خوشمزه را که با استفاده از مواد اولیه تازه طبخ شده است؛ به مدت 2 روز داخل یخچال گذاشته و سپس برای تهیه اسپاگتی از آن بهره ببرید که در این صورت سرعت پخت اسپاگتی چند برابر بیشتر میشود.
سخن آخر
اسپاگتی غذای بسیار محبوبی است که از کوچک تا بزرگسال به آن علاقهمند هستند. به دلیل سرعت پخت این غذا، خصوصا زمانی که سس را از قبل آماده کرده باشید، به راحتی میتوایند آن را در کمترین زمان ممکن طبخ کرده و به همراه خانواده از خوردن اسپاگتی حرفهای ایتالیایی با سس خوشرنگ و خوش عطر لذت ببرید.
در این مطلب از مجله آشپزی هستی یکی از بهترین دستورهای پخت اسپاگتی به روش سنتی را برای شما همراهان گرامی آماده کردیم. طعم مخصوص این غذا از سس گوجه فرنگی و پونه کوهی گرفته میشود که بدون شک عاشق طعم آن خواهید شد. ممنون از این که ما رو همراهی میکنید.
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با سس گوجه و گوشت با طعم سنتی + نکات مهم
5
1