حلوا بیسکویتی با بیسکویت پتی بور | یک حلوای نرم و لطیف
با آموزش حلوای بیسکویت پتی بور همراه شما هستیم، یک حلوای نرم و خوشمزه را با یک بسته پتی بور به راحتی تهیه کنید.
حلوا از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایران است. خاستگاه این دسر خوشمزه آسیای غرب است و در هند، ترکیه و لبنان نیز بسیار محبوب است. حلوا ارده یزد، حلوا زرده همدان، حلوا شیر خشک عربی، حلوا هل تبریز از انواع حلواهای خوشطعم در ایران هستند و طعمهای مختلف حلوا شامل حلوای هویج، شیره انگور و حتی حلوا آناناس و انواع میوهها است.
در مراسمهای سوگواری، در ماه محرم به عنوان نذری و در ماه رمضان به عنوان افطار، حلوا جایگاه ویژهای دارد. حلوا بیسکویتی نوعی از حلوا است که بدون آرد تهیه شده و بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. در این مطلب با آموزش تهیه حلوا بیسکویتی با استفاده از بیسکویت پتی بور همراه ما باشید.
_g0nb.png)
پیشنهاد آشپزی با هستی
طرز تهیه حلوا بیسکویتی با بیسکویت پتی بور
مواد لازم | |
بیسکویت پتی بور | ۱ بسته |
شکر | ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) |
آب | ۱۱۰ میلیلیتر (نصف لیوان) |
گلاب | یک چهارم لیوان |
کره | ۱۵۰ گرم |
روغن | یک قاشق غذاخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
پودر هل | یک دوم قاشق چایخوری |
طرز تهیه
- یک بسته بیسکویت پتی بور را با آسیاب کاملا پودر کنید.
- برای درست کردن شربت حلوا، آب و شکر را در تابه ریخته و حرارت دهید تا شکر کاملا در آب حل شود.
- سپس زعفران، پودر هل و گلاب را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
- پودر بیسکویت پتی بور را الک کنید و در تابهای ریخته و روی حرارت کم بگذارید تا تفت دادهشود. مراقب باشید بیسکویت نسوزد. بسته به اینکه حلوای تیره رنگ یا روشن میخواهید زمان تفت دادن را به دلخواه کم و زیاد کنید.
- روغن و کره را به بیسکویت اضافه کرده و تفت دهید.
- شربت حلوایی که از قبل آماده کردهبودید را در دو مرحله به تابه اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا شربت کاملا به خورد حلوا برود و به اندازهای هم بزنید که غلظت حلوا به میزان مدنظر شما برسد. در نهایت حلوا را داخل تابه بغلتانید تا بافت آن منسجم شود.
- در مرحله آخر حلوا را در ظرف سرو ریخته و روی آن را تزیین کنید. این حلوای نرم و خوشمزه را حتما امتحان کنید. نوش جان
از اینکه با ما همراه بودید سپاسگزاریم. طرز تهیه بیسکویت پتی بور، کیک شکلات با بیسکویت پتی بور، پنکیک با بیسکویت پتی بور، دسر بیسکویت پتی بور با ژله نارنگی را نیز در آشپزی با هستی ببینید.