سوپ اسفناج

11 مرداد 1391، 03:17 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 13 رای

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
اسفناج 1 كيلو
هويج 3 عدد
سيب‌زميني 2 عدد متوسط
سينة مرغ يك و نيم پيمانه
كلم‌بروكلي نيم‌كيلو (500 گرم)
آب مرغ 3 پيمانه
آرد ذرت يا سفيد 2 قاشق سوپخوري
شير 2 پيمانه
نمك، فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا اسفناج، هويج،‌ سيب‌زميني، سينة مرغ را بپزد. ساقه‌هاي كلم‌بروكلي را نيز خرد كرده به مدت 7 تا 8 دقيقه در آب جوش و كمي نمك بپزيد. سپس اسفناج و ساقه‌هاي كلم بروكلي را با گوشت‌كوب برقي به شكل پوره در آورده به آب مرغ اضافه كنيد. هويج و سيب‌زميني پخته را نيز مكعبي برش زده همراه با سينة مرغ پخته و ريش ريش شده به مواد اضافه كنيد. گل‌هاي كلم‌بروكلي را نيز در آخر به مدت 5 دقيقه در آب‌جوش پخته و به مواد اضافه كنيد. سپس آرد را با كمي شير سرد خوب مخلوط كرده و با مابقي شير به مواد اضافه كنيد. در آخر پنير پارمزان را به سوپ اضافه كرده، نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. مدت‌زمان پخت اين سوپ 30 تا 35 دقيقه مي‌باشد.

توسط :گلناز اسماعیل زادگان

 

 


 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما