شيريني آردي گردويي

  • RSS

گروه ها

22 خرداد 1391، 12:36 ق.ظ
به این محتوا رای بدهید 6 رای

مواد لازم:

  • كره 60 گرم
  • وانيل يك هشتم قاشق چايخوري
  • پودر قند 40 گرم يا يك چهارم پيمانه
  • آرد 75 گرم يا نصف پيمانه
  • گردوي پودر شده 35 گرم يا يك سوم پيمانه
  • گردوي اضافي 75 گرم يا سه چهارم پيمانه

طرز تهيه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. كره، وانيل و پودر قند را در يك ظرف كوچك با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شده و لطيف شود. آرد الك شده و گردوي آسياب شده را به آن افزوده و كاملاً مخلوط كنيد. سپس از مخلوط به اندازه1 قاشق چايخوري برداشته در دست گرد كرده و با فاصله 3 سانتيمتر از يكديگر در سيني بچينيد. روي هر يك از شيريني‌ها را يك تكه گردو (يك چهارم گردو) بگذاريد و كمي فشار دهيد. سپس شيريني‌ها را براي مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد تا حدي كه شيريني‌ها به رنگ قهوه‌اي خيلي روشن درآيند. شيريني‌ها را در سيني خنك نماييد. در صورت تمايل مي‌توانيد روي آنها را بعد از خنك شدن پودر قند بپاشيد يا با شكلات سياه ذوب شده تزيين كنيد. اين شيريني در ظرف دردار تا 10 روز قابل نگهداري است.
  توسط : شيوا اصغرلو

         

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما