رولت گوشت

  • RSS

گروه ها

13 مرداد 1391، 03:30 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 1 رای

مواد لازم:
آب گرم 1 پيمانه
مايه خمير يکدوم قاشق چايخوري
بيکينگپودر يکچهارم قاشق چايخوري
تخممرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
زرده تخممرغ 1 عدد
آرد به ميزان لازم
نمک يکچهارم قاشق چايخوري
مواد لازم داخل رولت:
گوشت چرخ کرده 150 گرم
فلفلدلمهاي 1 عدد
ربگوجه 1 قاشق سوپخوري
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
پياز 1 عدد
قارچ 150 گرم
پنير موتزارلا 250 گرم
سس سفيد 1 پيمانه
نمک، فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
يکچهارم آب گرم را همراه با مايه خمير کنار حرارت قرار دهيد، تا جايي كه مايه‌خمير تبديل به كف شود. در ظرفي ديگر روغن مايع، بيکينگپودر، تخممرغ، نمک و مايه خمير عمل آورده را با بقيه آبگرم مخلوط کرده و آرد را اضافه کنيد، به اندازهاي که به دست نچسبد. حدود 5 دقيقه خمير را ورز داده و بگذاريد در دماي محيط نيمساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. روي ميز را آردپاشي کنيد. خمير را باز کرده و مواد مياني را که شامل پيازداغ، گوشت، قارچ، رب گوجه و آبليمو ميباشد تفت داده و با سس سفيد(کره، آرد، شير و خامه) و پنير مخلوط کنيد. دورتادور خمير را به شکل مستطيل برش داده و مواد را بين خمير قرار دهيد و خمير را مانند رولت بپيچيد. ميتوانيد دو طرف خمير را شبيه شکلات جمع کرده و با اضافات خمير گل و برگ براي تزيين روي آن بگذاريد. زرده تخممرغ را با کمي شير و زعفران مخلوط کرده و با برس روي خمير رومال کنيد. رولت را در فر روي درجه حرارت 175 درجه به مدت 20ـ25 دقيقه قرار دهيد.
نکته:
1ـ در طبقه پايين فر يک ظرف آب بگذاريد تا رولت لطيفتر شود.
2ـ اگر از مايه خمير فوري استفاده مي‌كنيد ديگر لازم نيست ابتدا آن را با يك‌چهارم آب گرم عمل آوريد بلكه بايد مستقيماً با آرد مخلوط كرده سپس بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.

توسط : پرستو اسدي

 


 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما