پوره سيب‌زميني

28 دی 1390، 04:17 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 0 رای
پوره سيب‌زميني را مي‌توان هم به عنوان يك وعده غذايي و هم در كنار غذاهاي ديگر سرو كرد.
مواد لازم براي 4 نفر: 
4 عدد سيب‌زميني متوسط
4 عدد تخم‌مرغ پخته
250 گرم خيارشور
كره به ميزان دلخواه
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
سيب‌زميني‌ها را شسته، پوست آنها را كنده و در يك قابلمه با مقداري آب مي‌پزيم.سيب‌زميني‌هاي پخته را با گوشت‌كوب كاملاً له كرده و با كره، نمك و فلفل مخلوط مي‌كنيم.تخم‌مرغ‌هاي پخته را ريز خرد كرده و به سيب‌زميني‌ها مي‌افزاييم. سپس با خيارشور سرو مي‌كنيم.
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما