اردور والوان

14 مرداد 1391، 12:17 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 5 رای

مواد لازم براي 8 نفر:
سينه مرغ پخته بدون پوست و استخوان 1 عدد
مغزگردو يك دوم پيمانه
قارچ 1 بسته كوچك
مغز كرفس 2 ساقه
سيب‌زميني پخته (نگيني خرد شده) 1 پيمانه
نمك، فلفل به مقدار لازم
كره و روغن مايع به مقدار لازم
مايونز به مقدار لازم
طرز تهيه:
تمام مواد فوق را به صورت نگيني خرد كنيد. قارچ نگيني‌خرد شده را با كمي آب ليموترش مخلوط نموده تا با اين روش از سياه شدن رنگ آن جلوگيري به عمل آيد، سپس با كره و روغن مايع تفت دهيد.گردو را خيس نموده، سپس پوست آن را جدا و ريز خرد نماييد. مايونز را با نمك و فلفل مخلوط نموده با ساير مواد بياميزيد. مايه آماده شده را در والوان قرار داده و با نيمه‌هاي گردو و زيتون و برگ كرفس تزيين و سرو نماييد.در صورت دلخواه مي‌توانيد كمي آب‌ليموترش به مايونز اضافه سپس با ساير مواد مخلوط نماييد.در صورت دلخواه مي‌توانيد اردور فوق را با مايونز و خامه مخلوط نماييد.
نكته:
مايه فوق را مي‌توانيد در نان‌هاي پفي قرار دهيد و يا به عنوان پيش غذا سرو كرده يا بدون والوان و نان پفي به صورت ساده سرو نماييد.
ـ اردور فوق مغذي بوده و مي‌توانيد به عنوان غذاي سرد در دستور كار قرار دهيد.
ـ والوان را مي‌توانيد از خمير ورقه‌اي به اندازه يك بشقاب تهيه كنيد، كه براي اردور يا غذا مناسب مي‌باشد.
توسط : فاطمه (سيما) شيرازيان
 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما