مربای آناناس

16 مرداد 1391، 05:49 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 7 رای

مواد لازم:
آناناس 1 كيلو
شكر 1 كيلو
آب چهار و نيم پيمانه
جوهر ليمو 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
آناناس را پوست بكنيد و آن را به صورت حلقه‌حلقه برش دهيد.
شكر را با آب مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود سپس آناناس‌ها را اضافه كنيد و صبر كنيد تا شيره مقداري بجوشد و قوام بيايد بعد جوهرليمو را اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه ظرف را از روي حرارت برداريد.
نكته:
اگر آناناس از نوع سفت بود ابتدا مقداري آن را در آب بپزيد تا كمي نرم شود بعد به آن شكر را اضافه كنيد ولي اگر نرم بود نيازي به اين كار نيست.
 توسط: فریده وهاب زاده

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما