كيك خرمالو

ﺳﻪشنبه, ارديبهشت 26, 1391 01:51:00 ق.ظ
به این محتوا رای بدهید 4 رای

مواد لازم:

  • روغن مايع 1 پيمانه
  • شكر 300 گرم
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • آرد 300 گرم
  • جوش شيرين يك چهارم قاشق چايخوري
  • نمك يك چهارم قاشق چايخوري
  • بكينگ‌پودر 2 قاشق چايخوري
  • خرماي پوست گرفته و له شده 1 پيمانه
  • گردوي خرد شده 40 گرم

طرز تهيه:
روغن مايع، شكر و تخم‌مرغ‌ها را بزنيد تا پف كند و سفيد شود. آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود. سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.
 توسط : گلريز كاوه

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما