كيك كدو حلوايي

  • RSS

گروه ها

ﺳﻪشنبه, ارديبهشت 26, 1391 08:56:00 ق.ظ
به این محتوا رای بدهید 12 رای

مواد لازم:

  • كدو 250 گرم
  • پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوري
  • شكر 150 گرم
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • خرماي خرد شده 200 گرم (در صورت تمايل)
  • پودر نارگيل 50 گرم
  • كدو حلوايي پخته و له شده 1 پيمانه
  • آرد 300 گرم
  • بكينگ‌پودر 3 قاشق چايخوري
  • شير 125 ميلي‌ليتر

طرز تهيه:
قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانتيمتر را چرب و آردپاشي كنيد.كره، پوست پرتقال رنده شده و شكر را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و پف كند. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه كرده، بعد از اضافه كردن هر تخم‌مرغ اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود. خرما، پودر نارگيل و كدو حلوايي را اضافه كنيد. سپس نيمي از آرد و شير را اضافه كرده اجازه دهيد تا مخلوط شود. باقيمانده شير و آرد را اضافه كنيد. مايه آماده را در قالب بريزيد و در فري كه با حرارت 160 درجة سانتيگراد از قبل گرم كرديد يك ساعت و ربع بپزيد. بعد از پخت از فر خارج كرده بعد از 15 دقيقه آن را از قالب جدا كنيد و بعد از خنك شدن كامل برش دهيد (دقت كنيد بكينگ‌پودر را با آرد مخلوط كرده و الك كنيد).
طرز پخت كدو حلوايي:
250 گرم كدو حلوايي خام را به همراه نصف پيمانه آب در ظرفي بريزيد. روي حرارت قرار دهيد. در ظرف را نيز بسته نگه داريد تا زماني كه كدو حلوايي پخته، آب آن نيز كشيده شود. كدوي پخته را داخل صافي بريزيد بعد از خنك شدن له كرده، مصرف نماييد.
توسط : گلريز كاوه 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما