تزيين كيك به شكل هندوانه

  • RSS

گروه ها

ﺳﻪشنبه, مرداد 10, 1391 09:23:00 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 5 رای

مواد لازم براي پخت كيك اسفنجي:
تخم‌مرغ 6 عدد
شكر 1 پيمانه
آرد 2 پيمانه
بيكينگ‌پودر 1 قاشق چايخوري
وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
آب يك‌چهارم پيمانه
روغن مايع يك‌چهارم پيمانه
طرز تهيه:
كيك اسفنجي را به شكل بيضي(شكل هندوانه) برش دهيد و اسفنج‌ها را روي يكديگر قرار دهيد و قسمت‌هاي اضافي را به كمك چاقوي اره‌اي برش دهيد. بعد اسفنج‌ها را به صورت افقي (برش‌هاي 2 سانتي‌متري) برش دهيد.
سپس لابه‌لاي اسفنج‌ها را با خامة فرم گرفته بكشيد و روي همديگر قرار دهيد (مي‌توانيد لابه‌لاي كيك از گردو، موز، آناناس، شكلات و توت‌فرنگي و 000 استفاده كنيد در نهايت قسمت‌هاي اضافي را به كمك چاقوي اره‌اي ببريد كه كاملاً شكل هندوانه به خودش بگيرد. سپس روي كيك را خامه فرم‌گرفته بكشيد و به كمك پالت با نوار(روبان) استفاده كنيد و سطح روي كيك را كاملاً صاف كنيد. سپس براي رنگ روي كيك هندوانه از آب و رنگ مجاز خوراكي استفاده كنيد و به كمك آب‌پاش روي سطح كيك بپاشيد سپس هندوانه را به كمك چاقو اره‌اي برش دهيد و براي داخل كيك هندوانه از رنگ قرمز و خامه فرم گرفته استفاده كنيد و براي دانه‌هاي هندوانه از شكلات قهوه‌اي استفاده كنيد.

توسط: خليل نوروزي

 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما