ترشی قارچ

26 دی 1390، 05:45 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 6 رای
مواد لازم :                                                                                                                               
سركه سفيد 1 ليتر حدود 4 پيمانه
سير خرد شده 2 حبه
دانه فلفل سياه 2 قاشق سوپخوري
جوز هندي 1 عدد
زنجبيل 1 عدد
قارچ كوچك 1 و 4/1 كيلوگرم (250/1 گرم)
طرز تهيه :
در ظرف گودی سرکه و سير و دانه فلفل و جوز هندی رنده شده و زنجبيل رنده شده را بريزيد و روی حرارت قرار دهيد تا سرکه شروع به جوشيدن نمايد . حال 15 دقيقه اجازه دهيد مواد با هم بجوشد . سپس آنرا از روی حرارت برداريد و قارچهای شسته شده را اضافه کنيد و درب ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد قارچها به مدت 1 ساعت و يا تا زماني که لطيف شوند بجوشد.
اين ترشي بعد از سرد شدن قابل استفاده است و مدت زمان ماندگاري آن در يخچال بين 6 ماه تا يكسال مي باشد.
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما