ترشي انگور

22 بهمن 1390، 04:04 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 3 رای
مواد لازم:
انگور سفيد 500 گرم
انگور سياه 500 گرم
سرکه سفيد يک و نيم پيمانه 
آب پرتقال 4/1 پيمانه 
رندة پوست ليموترش 1 قاشق چايخوري
شکر 2/1 پيمانه 
چوب دارچين 2 عدد
سير له شده 6 حبه
زنجبيل تازة خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
انگورها را بشوييد و روي پارچه اي پهن کنيد تا خشک شوند. بقية مواد را داخل قابلمه بريزيد و 5 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و شکر در مايعات حل شود. سپس انگورها را داخل بطري بريزيد و مايه را داغ داغ روي آن پر کنيد و در ظرف را ببنديد.
 
نکته: زنجبيل تازه را به راحتی می توان در بازار پيدا کرد. 
نکته: اين ترشی به دليل آنکه ماية سرکه و شکر داغ روی انگور ريخته می شود بعد از 48 ساعت قابل مصرف است و نياز به مدت طولانی برای رسيدن ندارد. 
توسط: ليلا کردبچه
 
 
 
 
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما