تزیین تخم‌مرغ سفره هفت‌سین

شنبه, دی 24, 1390 04:16:00 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 51 رای

مواد لازم: 
تخم‌مرغ به تعداد دلخواه
رنگ‌هاي سفيد 40، سياه 25، قرمز 6، زرد 8

روش ساخت جوجه خروس:

  • براي درست كردن سر جوجه، با خمير سفيد يك كره درست كرده و دو عدد مرواريد سياه را در قسمت چشم‌ها مي‌چسبانيم و با سر ابزار شماره 11 يا سر اسپاتول، دو خط كنار چشم‌ها مي‌اندازيم.
  • براي درست كردن نوك جوجه، يك اشك درست كرده و ته آن را مثل مخروط تخت مي‌كنيم. سپس با سر قيچي كمي نوك آن را چاك مي‌دهيم و با سر ابزار، امتداد نوك را خط مي‌اندازيم و حفره بيني را نيز ايجاد مي‌كنيم.
  • براي تاج جوجه، سه اشك قرمز رنگ را كمي تخت كرده و روي سر او مي‌چسبانيم.
  • براي لباس يا كت خروس، خمير مشكي رنگ را تخت كرده و كناره آن را با قيچي به صورت دالبر برش زده و دور تخم‌مرغ مي‌پيچيم.
  • براي كفش‌هاي خروس، يك استوانه را زرد رنگ كرده و سر آن را خم مي‌كنيم. سپس كف استوانه را با ابزار خط مي‌اندازيم و قسمت پاشنه را مشخص و سر تخت استوانه را گود مي‌كنيم.
  • براي روي كفش، يك بند و دو دايره كوچك قرمز رنگ درست مي‌كنيم و روي كفش مي‌چسبانيم.
  • دست‌ها را نيز مطابق عكس درست مي‌كنيم.
  • براي ران خروس با خمير سفيد رنگ يك تكه اشك درست كرده و سر آن را داخل گودي كفش فرو مي‌كنيم. فاصله ايجاد شده را به وسيله يك نوار سفيد رنگ خميري مي‌پوشانيم و روي آن را با سر خلال دندان پرز مي‌دهيم. 
 
خمير مجسمه (1)
مواد لازم: 
1 ليوان پودر نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوري گليسرين
1 ليوان چسب چوب
 
روش ساخت:
ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط كرده و آن را در داخل تابه‌اي كه كف آن با وازلين چرب شده قرار مي‌دهيم و درب تابه را در پارچه پيچيده و روي آن قرار مي‌دهيم.يك قابلمه را تا نيمه آب كرده حرارت داده و تابه را روي آن قرارمي‌دهيم.
بعد از چند دقيقه هاله‌اي اطراف خمير را مي‌گيرد كه مانع چسبيدن خمير به دست مي‌شود. حالا خمير را در داخل تابه پشت و رو مي‌كنيم و حرارت مي‌دهيم تا شكل بگيرد.
توجه: اگر زمان پخت طرف اول خمير مثلاً 6 دقيقه وقت لازم  داشته باشد، براي طرف دوم 3 دقيقه كفايت مي‌كند.
 
خمير مجسمه (2)
مواد لازم: 
1 ليوان پودر نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوري گليسيرين
1 ليوان چسب چوب
1 قاشق مرباخوري شيرپاك‌كن
 
روش ساخت:
اين خمير نيز مانند خمير شماره (1) ساخته مي‌شود.
توسط : پروانه حسيني(مدرس عروسك‌سازي)
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما