تارت زرد آلو

  • RSS

گروه ها

28 دی 1390، 08:06 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 4 رای
مواد لازم براي خمير تارت: 
90 گرم كره
55 گرم شكر
1 عدد تخم‌مرغ
1 قاشق چاي‌خوري بيكينگ‌پودر
220 گرم آرد
 
مواد لازم براي داخل تارت: 
2 قاشق سوپ‌خوري مرباي زردآلو
825 گرم زردآلوي كمپوت شده
100 گرم كره (نرم شده)
110 گرم شكر
2 عدد تخم‌مرغ
1/4 ليوان يا 35 گرم آرد
1/2 قاشق چاي‌خوري بيكينگ‌پودر
60 گرم يا 1/2 ليوان بادام بي‌نمك پودر شده
وانيل به مقدار لازم 
2 قاشق سوپ‌خوري شير
بادام پرك كمي براي تزيين
طرز تهيه:
كره را در كاسه‌اي مي‌ريزيم و در دماي آشپزخانه قرار مي‌دهيم سپس با همزن كمي مي‌زنيم (كره تغيير رنگ ندهد).
شكر، تخم‌مرغ و نيمي از آرد را كه با بيكينگ پودر مخلوط كرده‌ايم، به كره اضافه مي‌كنيم و با قاشق چوبي خوب هم مي‌زنيم.
بقيه‌ي آرد را مي‌ريزيم و با دست هم مي‌زنيم.
خمير آماده شده را در پلاستيك مي‌گذاريم و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم. 
پس از گذشت نيم ساعت، خمير را با وردنه پهن مي‌كنيم، در قالب تارت گذاشته و روي آن را چنگال مي‌زنيم.
اين خمير را دوباره براي مدت نيم ساعت در يخچال مي‌گذاريم.
بعد از اين مدت خمير تارت براي مرحله بعدي آماده است.
 
توجه1: اندازه قالب تارت دايره‌اي به قطر 24 سانتي‌متر مي‌باشد.
توجه2: نكات مربوط به تهيه تارت و پاي را در مجله شماره يك آورده‌ايم.
 
طرز تهيهمواد براي داخل تارت:
روي خميري كه در قسمت اول آماده كرديم، مرباي زردآلو مي‌ماليم. روي مربا، زردآلوهاي نصف شده را مي‌گذاريم؛ آب كمپوت زردآلوها بايد جدا شود.
كره و شكر را در يك كاسه با همزن مي‌زنيم. تخم‌مرغ، آرد، بيكينگ پودر، بادام پودرشده، شير و وانيل را به آن مي‌افزاييم و خوب هم مي‌زنيم.
از اين مخلوط آماده شده روي زردآلوها مي‌ريزيم و با بادام پرك تزيين مي‌كنيم.
تارت را به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه‌ي سانتي‌گراد قرار مي‌دهيم.
پس از 20 دقيقه تارت را از فر بيرون مي‌آوريم، روي آن كاغذ آلومينيومي (مخصوص غذا) مي‌كشيم و به مدت يك ساعت و نيم دوباره در فر با حرارت 170 درجه‌ي سانتي‌گراد مي‌گذاريم تا آماده شود.
 
توجه: هميشه فر را از 15 دقيقه قبل در دماي مورد نظر گرم كنيد.
توسط: رخساره متقي
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما