سوپ شير

18 دی 1390، 11:43 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 19 رای
مواد لازم:
جوي پوست کنده نصف ليوان
هويج رنده شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري
آب مرغ 3 تا 4 ليوان
آرد 3قاشق غذاخوري
کره 100 گرم
شير يك و نيم ليوان
نمك و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي تزيين: 
جعفري خرد شده، گردوي خرد شده، زعفران دم کرده، مرغ پخته خرد شده
 
طرز تهيه:
ابتدا جو را شسته و با آب مرغ مي‌پزيم کمي که  نيم پز شد، هويج رنده شده را به آن اضافه مي‌کنيم تا بپزد. در تابه‌اي کره و آرد را روي حرارت ملايم با هم مخلوط کرده، هم مي‌زنيم تا کره بخورد آرد برود. در نهايت شير را به آن اضافه مي‌كنيم و زماني که مخلوط شير و کره کمي غليظ شد، نمک و فلفل را به آن مي‌افزاييم و از روي حرارت بر مي‌داريم. مخلوط شير را داخل جو و هويج پخته شده ريخته و هم مي‌زنيم. در نهايت وقتي سوپ غليظ شد آن را از روي حرارت بر مي‌داريم و در ظرفي زيبا مي‌کشيم و با جعفري خرد شده و مرغ پخته‌ي خرد شده و چند قطره زعفران و گردوي خرد شده تزيين مي‌کنيم.
 
این دستور در ماهنامه هنر آشپزی شماره 3 منتشر شده است. 
مجله شماره 3 بدون درج تبلیغات تجدید چاپ شده است.
در صورت تمایل جهت تهیه و خریداری نسخه چاپی این شماره، در ساعات اداری با دفتر فروش و امور مشترکین تماس بگیرید.
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما