شیرینی اسکار

  • RSS

گروه ها

14 دی 1390، 07:49 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 15 رای

مواد مورد نیاز :
زرده تخم مرغ :2 عدد
سفیده تخم مرغ :2 عدد
کره :150 گرم
آرد :250 گرم
پودر قند :100 گرم 
هل :1 قاشق چایخوری
گردو نگینی خرد شده :250 گرم 

طرز تهیه :
مخلوط کره و پودر قند را کاملاً به هم بزنید تا حجم آن 2 برابر شود. بعد زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. هل را افزوده بعد آرد را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و درون سفیده تخم مرغ به مدت زیاد غوطه ور کنید و در گردو نگینی شده بغلطانید.شیرینی های خام را در سینی فر و درطبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا بپزد و آنها را بعد از پخت و خنک شدن در پودر قند بغلطانید.
توسط : مرضیه جمشیدیان
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.

re: شیرینی اسکار

27 دی 1390، 11:20 ب.ظ زهرا

از دستورهای شیرینی های خوشمزه تون ممنونم

ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما