شيريني رز

19 بهمن 1390، 12:11 ق.ظ
به این محتوا رای بدهید 5 رای
آشپزخانه تركيه
GUL TATLISI      
مواد لازم براي خمير شيريني رز (براي 8 نفر):
آرد گندم 2 ليوان 
مارگارين (نرم شده در دماي اتاق) 100 گرم
روغن مايع 4/1 ليوان
ماست 4 قاشق غذاخوري
بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهية شربت شيريني:
شكر 3 ليوان
آب 2 ليوان
آبليمو چند قطره 
طرز تهيه: 
براي آماده کردن خمير شيريني، ابتدا آرد، بکينگ پودر و وانيل را در يک کاسه الک كنيد و مارگارين، روغن مايع  و ماست را به آن اضافه کنيد. همة مواد را خوب مالش دهيد (اگر خمير شل شد مي-توانيد کمي آرد اضافه کنيد). خمير اين شيريني نبايد به دست بچسبد. 
بعد روي خمير را با يک دستمال نمدار بپوشانيد و يک ربع تا بيست دقيقه به آن استراحت دهيد. سپس از خمير يک تکه برداريد و روي تختة آرد پاشي شده با کمک وردنه آن را پهن کنيد (هر چه نازک تر باشد بهتر است. قطر يك تا دو ميليمتر کافي است. با دهانة يک استکان چهار دايره ببريد. دايره ها را به ترتيبي بچينيد که کمي با يكديگر تماس داشته باشند. از پايين به طرف بالا خيلي نازک آنها را رول کنيد. 
اين استوانه را از وسط با کارد نصف كنيد و داخل سيني که از قبل چرب شده با فاصله بچينيد. به دلخواه مي توانيد روي هر رز يک فندق و يا تکه اي گردو بگذاريد. سيني را در فري که از قبل گرم کرده ايد بگذاريد و مدت 40 تا 50 دقيقه حرارت 160 درجة  سانتيگراد بگذاريد تا روي شيريني ها طلايي شود. سيني را كه از فر در آورديد روي شيريني ها شربت ولرم بريزيد. سپس چند دقيقه صبر کنيد تا شربت به خورد شيريني ها برود.
 
آماده کردن شربت:
شکر و آب را در يک قابلمه بريزيد تا بجوشد و غليظ شود بعد چند قطره آب ليمو به آن اضافه کنيد. چند دقيقة ديگر آن را بجوشانيد. بگذاريد ولرم شود و آن را روي شيريني داغ بريزيد.
 
نكته: براي تزيين شيريني مي توانيد از فندق و گردو استفاده کنيد.
توسط: فردا چاكراغلو (گشتاسب پور) كارشناس ارشد تغذيه
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما