شيريني خشك

  • RSS

گروه ها

11 مرداد 1391، 02:13 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 11 رای

مواد لازم:
پودر قند 80 گرم
كره 200 گرم
تخم‌مرغ يك‌دوم متوسط
وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
آرد 250 گرم
پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوري
شكلات چيپسي به تعداد شيريني‌ها
طرز تهيه:
پودر قند و كره را با همزن زده، تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كنيد. سپس با همزن بزنيد تا به صورت كرمي لطيف درآيد. آرد را الك كرده، كم‌كم به مواد اضافه كرده و با ليسك هم بزنيد تا خمير لطيفي به دست آيد. خمير را به دو قسمت تقسيم كنيد. به يك قسمت آن پودر كاكائو زده و كاملاً يكدست كنيد. خمير را در كيسه با ماسوره ستاره ريخته و در سيني شيريني‌پزي فرم دهيد. روي هر كدام از شكلات چيپسي يا در صورت تمايل از نيمه فندق تزيين كنيد. سپس در فر با 175 درجة سانتي‌گراد كه قبلاً‌ گرم شده است به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط قرار دهيد.
ياد آوري:
براي تهيه شيريني خشك با طعم هل به مجله شماره 42 صفحه 24 مراجعه كنيد.
براي تهيه شيريني خشك بادكوبه به مجله شماره 28 صفحه 67 مراجعه كنيد.
براي تهيه شيريني خشك قيصي و نارگيل به مجله شماره 31 صفحه 50 مراجعه كنيد.
براي تهيه شيريني خشك دورنگ به مجله شماره 17 صفحه 12 مراجعه كنيد.
توسط: زهرا علي‌آبادي
 

 

 

 


 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما