شيريني غرابيه آردي

  • RSS

گروه ها

28 دی 1390، 12:34 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 6 رای
مواد لازم: 
2 ليوان آرد سفيد (الك كرده)
5 تا 6 قاشق سوپ‌خوري پودر قند

120 گرم مارگارين (نرم شده در دماي اتاق)
1 قاشق چاي‌خوري وانيل
 
طرز تهيه:
مارگارين را با پودر قند و وانيل هم مي زنيم.
آرد را به مخلوط مارگارين و پودر قند مي‌افزاييم و مخلوط مي‌كنيم تا خمير نرمي به دست آيد.
خمير را در كيسه پلاستيكي مي‌گذاريم و به مدت نيم ساعت در دماي اتاق استراحت مي‌دهيم. 
خمير را با دست ورز مي‌دهيم و از آن به اندازه‌ي گردو برمي‌داريم و در سيني (چرب شده) فر مي‌چينيم.
فر را از 15 دقيقه قبل در دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌كنيم. سپس شيريني‌ها را در طبقه‌ي وسط فر به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار مي‌دهيم تا پخته شوند.
پس از اين‌كه شيريني‌ها خنك شدند، روي آنها با الك پودر قند مي‌پاشيم.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما