سالاد عدس

  • RSS

گروه ها

28 دی 1390، 12:27 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 0 رای
مواد لازم: 
1 ليوان عدس پخته
4 قاشق سوپ‌خوري سركه‌ 
1 عدد پياز سفيد متوسط
1 تا 2 عدد سير خرد شده
نصف يك عدد فلفل دلمه‌ي رنگي متوسط
1 قاشق چاي‌خوري پودر زيره‌ي سبز
نصف ليوان نعناي تازه‌ي خرد شده
روغن هسته انگور به مقدار دلخواه
نمك و فلفل به مقدار لازم 
150 تا 200 گرم پنير صبحانه (به دلخواه)
نكته: سركه بالزاميك براي تهيه اين سالاد مناسب‌تر است. 
 
طرز تهيه:
پياز را خلالي خرد كرده، فلفل دلمه‌اي را به شكل نگيني برش مي‌دهيم.
عدس‌هاي پخته را آبكش مي‌كنيم تا آب اضافي آن گرفته شود.
حالا روغن هسته‌ي انگور، سركه، سير، پودر زيره، نمك و فلفل را به عدس اضافه مي‌كنيم.
پياز، فلفل دلمه‌اي و نعنا را به مخلوط عدس اضافه مي‌كنيم.
اين سالاد را مي‌توان با پنير صبحانه‌ي رنده شده تزيين كرد.
 
چند روش براي از بين بردن نفخ حبوبات:
1ـ حبوبات را از شب قبل خيس كرده و در اين مدت چند بار آب آنها را عوض كنيد.
2ـ بعد از پخت، حبوبات را با پودر زيره سرو كنيد.
 
 
 
 
 
 
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما