پيروك

19 دی 1390، 02:33 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 4 رای
مواد لازم: 
روغن جامد (صاف) 350 گرم
آرد 600 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد
پودرشکر 200 گرم
شيرخشک 20 گرم
وانيل يک قاشق چاي‌خوري
آب حدود 50 گرم
 
مواد لازم داخل پيروک: 
مارمالاد سيب يا مارمالاد زردآلو بايد به حدي باشد  که روي خمير را بپوشاند  
 
طرز تهيه:
روغن و آرد را در کاسه‌اي مي‌ريزيم و با دست ورزمي‌دهيم تا روغن کاملاً به خورد آرد برود و چسبندگي پيدا کند.
در کاسه ديگري، تخم‌مرغ، پودر شکر، شيرخشک، وانيل، زعفران (در صورت دلخواه) و آب را با قاشق، با هم مخلوط مي‌کنيم. اين مواد را به روغن و آرد افزوده و کمي هم مي‌زنيم ولي ورز نمي‌دهيم. سپس آن را در کيسه پلاستيکي مي‌گذاريم و به مدت يک ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم بعد از اين‌که از يخچال درآورديم ورز مي‌دهيم تا خمير صاف شود. سپس آن را روي سطح آردپاشي شده با وردنه پهن مي‌کنيم و به شکل يک مستطيل 30*20 سانتي‌متري در مي‌آوريم و در سيني فلزي چرب شده مي‌گذاريم.
مارمالاد را در کيسه‌اي با سرقيف ساده مي‌ريزيم. و روي خمير را با مارمالاد به طور کامل مي‌پوشانيم و با صاف کن روي مارمالاد را صاف مي‌کنيم. 
سپس خمير را به شکل لوله‌هاي باريکي در مي‌آوريم و روي مارمالاد (مثل تصوير) يک در ميان مي‌چينيم و روي آن را به وسيله يک برس زرده‌ي تخم‌مرغ مي‌ماليم. فر را در حرارت 180 درجه سانتي‌گراد از 15 دقيقه قبل روشن مي‌کنيم. پيروك را به مدت 35 دقيقه در فر قرار مي‌دهيم تا روي آن طلايي شود.
    
 
 
این دستور در ماهنامه هنر آشپزی شماره 4 منتشر شده است. 
مجله شماره 4 بدون درج تبلیغات تجدید چاپ شده است.
در صورت تمایل جهت تهیه و خریداری نسخه چاپی این شماره، در ساعات اداری با دفتر فروش و امور مشترکین تماس بگیرید.
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما