پاي چوپان

  • RSS

گروه ها

21 دی 1390، 08:20 ق.ظ
به این محتوا رای بدهید 3 رای
مواد لازم براي 4 نفر:
گوشت گوسالة چرخ كرده  750 گرم
کره  25 گرم 
پياز 2 عدد (خلال شده)
خردل  1 قاشق چايخوري
آب مرغ  1 فنجان
نعناي خرد شده  2 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده  2 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي تند  2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل  به ميزان دلخواه
مواد لازم براي روية سيب زميني: 
سيب زميني پخته  4 عدد درشت
شير  4/1 فنجان
کره  2 تا 3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل  به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
فر را با حرارت 210 درجة سانتيگراد گرم کنيد. ظرف پيرکسي را با گنجايش 2 ليتر چرب کنيد. پياز را در کره تفت دهيد تا طلايي شود. سپس، گوشت را اضافه کنيد و خوب سرخ کنيد. خردل و آب مرغ را بريزيد و وقتي بيشتر آب غذا جذب مواد شد، سس گوجه فرنگي، نعنا، جعفري، نمک و فلفل را اضافه كنيد و غذا را از روي حرارت برداريد. سپس داخل ظرف پيرکس بريزيد. 
طرز تهيه روية سيب زميني:
سيب زميني ها را وقتي هنوز گرم است له کنيد. کره، شير، نمک و فلفل را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا صاف و كرم مانند شود. اگر لازم بود، شير بيشتري اضافه کنيد. بعد روية سيب زميني را با قيف يا قاشق روي گوشت بريزيد. سپسس آن را در طبقة وسط فر40 تا 45 دقيقه يا تا زماني که طلايي شود بپزيد. 
 
نكته: بهتر است خردل را در آخرين مرحلة پخت اضافه كنيم زيرا حرارت طولاني موجب تلخ شدن خردل مي شود. / پيشرو
توسط : هلن قادري
 
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This

jViA3m , [url=http://nwpguetcruao.com/]nwpguetcruao[/url], [link=http://banvmcojjbeq.com/]banvmcojjb

25 دی 1390، 05:20 ب.ظ iqzdwrawfxy
jViA3m , [url=http://nwpguetcruao.com/]nwpguetcruao[/url], [link=http://banvmcojjbeq.com/]banvmcojjbeq[/link], http://rfyejmilhhdd.com/

iQXgdz <a href="http://xmnrcwdhyrla.com/">xmnrcwdhyrla</a>

24 دی 1390، 10:48 ب.ظ mmidrni
iQXgdz xmnrcwdhyrla

Never would have thunk I would find this so inidpsnesable.

24 دی 1390، 10:59 ق.ظ Kaylana
Never would have thunk I would find this so inidpsnesable.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما