نان چاي

شنبه, بهمن 22, 1390 10:31:00 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 6 رای
مواد لازم:
زردة تخم مرغ 3 عدد
سفيدة تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 250 گرم
ماست 2/1 ليوان
روغن جامد 300 گرم
آرد 750 گرم
پودر هل 1 قاشق غذاخوري
بکينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
مواد لازم براي رومال (روية) نان چاي:
تخم مرغ 1 عدد 
زعفران به ميزان دلخواه 
کنجد و پودر پسته   به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
روغن جامد را در ظرفي می ريزيم و پودر قند را هم اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا خوب نرم شود. سپس زرده ها و سفيدة تخم مرغ را يکي يکي اضافه می کنيم و هم مي زنيم. پودر هل را هم می افزاييم و با همزن خوب مي زنيم تا کرم رنگ شود. سپس ماست را هم اضافه می کنيم و هم مي زنيم. آرد و بکينگ پودر را با هم مخلوط می کنيم و به مواد می افزاييم و هم می زنيم. خمير را خوب ورز مي دهيم و به مدت يک ساعت مي گذاريم تا استراحت کند. سپس از خمير گلوله هاي کوچکي درست مي کنيم و با وردنة خطي آن را صاف مي کنيم. در صورت تمايل به شکل سنتي رومال (روية) آن را از مخلوط زردة تخم مرغ و زعفران مي ماليم و کنجد روي آن مي پاشيم. در روش ديگر می توان، سفيدة تخم مرغ روي خمير ماليده و پودر پسته روي آن بپاشيد. سپس نان ها را در طبقة وسط فر می گذاريم و 25 تا 30 دقيقه با حرارت 350 درجة فارنهايت می پزيم. 
توسط: نرگس عياري
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما