مرغ سوخاري (كنتاكي)

  • RSS

گروه ها

09 بهمن 1390، 10:50 ق.ظ
به این محتوا رای بدهید 4 رای
مواد لازم  (براي 4 نفر ):
مرغ متوسط 1 عدد 
آرد سوخاري 5/1 ليوان 
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري 
زعفران 1 قاشق چايخوري 
آب ليمويا آب نارنج 2/1 ليوان 
قارچ متوسط 5 عدد 
سيب زميني متوسط 2 عدد 
ادويه تند (در صورت تمايل) ا قاشق مرباخوري 
تخم مرغ 3 عدد 
روغن سرخ كردني به مقدار كافي 
طرز تهيه:
پوست مرغ را كنده و آن را به هشت تكه تقسيم كرده و مي شوئيم، سپس خشك كرده و به هر تكه با دست مقداري رب گوجه فرنگي مي ماليم و در ماهي تابه كه گنجايش مرغ را داشته باشد مي چينيم. 2/1 زعفران را در آب جوش حل كرده همراه با نمك و فلفل و در صورت علاقه 2/1 از ادويه تند و آبليمو يا آب نارنج مخلوط كرده همراه با 2/1 ليوان آب جوش كه جمعاً ا ليوان بشود. آن را  در ماهي تابه ريخته و روي شعله كم، مرغ را مي پزيم تقريباً مرغ با بخار پخته 
مي شود مي گذاريم تا كمي خنك شود روغن را در سرخ كن (بهتر است) يا در قابلمه اي كه گود باشد مي ريزيم. سپس سيب زميني را سرخ كرده كنار مي گذاريم. 
در يك بشقاب آرد سوخاري نمك و فلفل و در صورت تمايل 2/1 قاشق مرباخوري بقيه ادويه تند را مخلوط كرده تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته بقيه زعفران حل شده در آب جوش را هم مي زنيم و مرغ ها را تكه تكه اول در آرد سوخاري و بعد در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ مي كنيم. قارچها را نيز نمك و فلفل زده به همين ترتيب سرخ مي كنيم.
 
تذكر 1) سرخ كردن مرغها در سرخ كن يا روغن زياد باعث مي شود كه روغن اضافي به خود نگيرند و چرب نباشند. 
تذكر 2) اين طرز پخت مرغ سوخاري باعث مي شود كه مرغها مغز پخت شوند، وسط آن خام نباشد. استفاده از رب گوجه فرنگي به خوشرنگ تر شدن مرغها كمك مي كند.
تذكر 3) استفاده از آب ليمو و زعفران باعث مي شود در صورت گرم كردن مجدد غذا همچنان مطبوع باشد.
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما