لَوَنگي مرغ

  • RSS

گروه ها

21 دی 1390، 01:30 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 6 رای
مواد لازم:
مرغ متوسط يا جوجة گوشتي 1 عدد
مغز گردو 100 گرم
پياز متوسط 2 تا 3 عدد
نمك، فلفل و دارچين به ميزان دلخواه
رب آلوچه يا رب ازگيل به ميزان دلخواه
گوجه فرنگي 2 تا 3 عدد
 
طرز تهيه:
مرغ يا جوجه را يك شب قبل مي شوييم و با پوست آن را مي-كنيم و با قلمو تمام بدن مرغ يا جوجه را با رب آلوچه يا ازگيل مي پوشانيم. پياز را رندة ريز مي كنيم و روي آتش ملايم مي گذاريم تا آب آن خشك شود. سپس مغز گردوي كوبيده را به آن اضافه مي كنيم و چند تفت مي دهيم و حرارت را خاموش مي كنيم. 
رب آلوچه يا رب ازگيل را به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوري (بستگي به ترش بودن رب دارد) همراه نمك، فلفل و دارچين به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا به صورت خمير درآيد. 
شكم مرغ يا جوجه را كمي نمك مي ماليم و درون آن را با مواد آماده پر مي كنيم. سپس شكم مرغ را با نخ و سوزن مي-دوزيم و پاهاي مرغ را هم مي بنديم تا مايه از داخل شكم مرغ خارج نشود. 
در ظرف مناسب كمي روغن مي ريزيم و مرغ را با حرارت ملايم در آن سرخ مي كنيم. پوست گوجه فرنگي ها را مي گيريم و خرد مي كنيم و سپس در ظرف مرغ مي ريزيم تا مرغ با آن دم بكشد. 
وقتي كه مرغ نيم پز شد آن را با حرارت متوسط در فر مي-گذاريم تا رنگ آن قهوه اي شود و بپزد. 
 
نكته: اين غذا نوعي از غذاهاي محلي شهر آستارا است. 
توسط : مريم جدي
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما