كوكوي مرغ

  • RSS

گروه ها

11 بهمن 1390، 11:12 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 4 رای
مواد لازم براي 4 نفر:
سينه مرغ پخته شده   1 عدد
آبليمو      1 قاشق مرباخوري(يا آب يك عدد ليموترش تازه)
تخم مرغ   4 عدد
آرد گندم  1 قاشق غذاخوري
ماست چكيده 2 قاشق غذاخوري
سس گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
گردو درشت خرد شده              2 قاشق غذاخوري
زرشك پلوئي 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع به مقدار لازم
زعفران دم كرده (حل شده در آبجوش) 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
 
طرز تهيه:
ابتدا مرغ را به اندازه دو بند انگشت خرد مي كنيم. زرشك را شسته و با آرد مخلوط مي كنيم. سپس آنها را در ظرف ريخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگي، زعفران، آب ليمو، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم.
سپس تخم مرغ را به بقيه مواد اضافه مي كنيم. ماهيتابه را روي حرارت قرار مي دهيم و روغن را به آن اضافه مي كنيم. پس از داغ شدن روغن مايع كوكو را در ماهيتابه مي ريزيم تا كوكو ببندد. وقتي يك طرف آن پخته شد طرف ديگر را برمي گردانيم و بدون آن كه درِ ظرف را ببنديم آن را مي پزيم. کمي که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل مي كنيم.
 
نكته: از مرغ باقيمانده از غذاهاي قبل هم مي توان استفاده كرد.
توسط: الهه آذري كارشناس غذاهاي سنتي
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما