كدو و بادمجان شكم پر

  • RSS

گروه ها

24 دی 1390، 08:04 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 3 رای
مواد لازم: 
6 عدد كدوي سبز متوسط
6 عدد بادمجان قلمي متوسط
2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
1 عدد پياز متوسط
1 حبه سير له شده
400 گرم گوشت چرخ كرده
400 گرم گوجه‌فرنگي
1/4 ليوان رب گوجه‌فرنگي
1 ليوان يا 250 ميلي‌ليتر آب مرغ يا آب گوشت
1/3 ليوان برنج
2 قاشق سوپ‌خوري جعفري ساطوري شده
40 گرم يا 1/2 ليوان پنير پيتزا رنده شده
نمك و فلفل به مقدار لازم 
مواد لازم براي سس: 
30 گرم كره
1/5 قاشق سوپ‌خوري آرد سيب‌زميني
250 ميلي‌ليتر يا يك ليوان شير
1 عدد تخم‌مرغ
1/4 قاشق چاي‌خوري رنده جوز هندي
نمك و فلفل به مقدار لازم
 
طرز تهيه:
كدوها و بادمجان‌ها را از طول دو قسمت كرده، داخل آنها را با قاشق، خالي مي‌كنيم.گوشت‌ كدو و بادمجان‌هايي را كه درآورده‌ايم، ساطوري مي‌كنيم.روغن را در تابه‌اي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم. سپس سير و پياز را در روغن مي‌ريزيم و تفت مي‌دهيم تا كمي نرم شوند.گوشت چرخ كرده، كدو و بادمجان‌هاي ساطوري شده را به سير و پياز ‌افزوده و تفت مي‌دهيم تا كمي قهوه‌اي شوند، گوجه‌فرنگي‌هاي رنده شده را نيز اضافه مي‌كنيم.رب گوجه‌فرنگي را با آب گوشت مخلوط كرده و به مواد درون تابه مي‌افزاييم تا بجوشد. سپس برنج (نيمه باشد بهتر است) را اضافه كرده و بدون درپوش روي حرارت مي‌گذاريم تا برنج كمي نرم شود و مخلوط مواد غليظ شود. بعد جعفري و نمك و فلفل را مي‌افزاييم.كدو و بادمجان‌ها را در سيني فر قرار داده و داخل آنها را با مخلوط گوشت چرخ كرده پر مي‌كنيم. سپس كمي از سس آرد سيب‌زميني روي مخلوط گوشت مي‌ريزيم و با پنير رنده شده روي آن را مي‌پوشانيم. كدو و بادمجان‌هاي پرشده را در دماي 180 درجه‌ سانتي‌گراد به مدت 35 دقيقه در فر مي‌گذاريم تا نرم شده و روي پنيرها طلايي شود. 
 
طرز تهيه سس با آرد سيب‌زميني:
كره را در تابه‌اي مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا ذوب شود. سپس آرد را مي‌افزاييم و هم مي‌زنيم تا كره كاملا با آرد مخلوط شود. شير را به مخلوط آرد و كره افزوده و هم مي‌زنيم، سس بايد بجوشد تا غليظ شود. سپس از روي حرارت برمي‌داريم. كمي كه سس سرد شد، تخم‌مرغ و رنده جوز هندي را اضافه كرده و هم مي‌زنيم؛ اينك سس آماده است.
    
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما