ژله انار

  • RSS

گروه ها

21 خرداد 1391، 02:38 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 5 رای

مواد لازم:
1 ليوان نشاسته‌ي ذرت
4 ليوان آب انار سرد
2 قاشق سوپ‌خوري شكر يا عسل
2 قاشق سوپ‌خوري خلال پسته
دانه‌هاي تازه‌‌ي انار به مقدار لازم
خامه‌ي زده شده براي تزيين
طرز تهيه:
نشاسته‌ي ذرت را در يك ليوان آب انار سرد حل مي‌كنيم. بقيه‌ي آب انار را در قابلمه‌اي مي‌ريزيم و روي حرارت ملايم، كمي گرم مي‌كنيم. شكر را به آب انار اضافه كرده و به مدت 5 دقيقه مرتب هم مي‌زنيم. نشاسته‌ي حل شده را به آب انار افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم (اگر آب انار ترش بود مي‌توانيد چند قاشق شكر به آن اضافه كنيد).دسر را در ظرف مورد نظر مي‌ريزيم و به مدت 1 ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. بعد از اين كه ژله خودش را گرفت، آن را با دانه‌هاي انار، خامه‌ي زده شده و خلال پسته تزيين مي‌كنيم.
نكات سرآشپز:
به جاي نشاسته‌ي ذرت مي‌توان از 4 قاشق سوپ‌خوري پودر ژلاتين استفاده كرد؛ به اين صورت كه آن را در يك ليوان آب انار سرد مي‌ريزيم و روي حرارت غير مستقيم حل مي‌كنيم.

 

 

 

 

 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما