فرني با نشاسته

19 ارديبهشت 1391، 05:31 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 56 رای

مواد لازم:
نشاسته 1 پيمانه
آب سرد 1 پيمانه
شير 4 پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
گلاب نصف پيمانه
مغز هل كوبيده 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
نشاسته را با يك پيمانه آب مخلوط و حل كنيد يا اينكه نشاسته را در يك پارچه مَلمَل يا تنظيف بريزيد و داخل يك پيمانه آب قرار دهيد. سپس شيره آن را بگيريد تا اگر مواد خارجي در نشاسته باشد به اين صورت گرفته شود. نشاسته حل شده را با دو پيمانه شير مخلوط كنيد و روي آتش ملايم بگذاريد و با قاشق چوبي آن را هم بزنيد تا گلوله نشود. بقيه شير را به تدريج با نشاسته مخلوط كنيد و مرتب هم بزنيد. سپس شكر، گلاب و مغز هل كوبيده يا وانيل را به آن بيفزاييد و هم بزنيد. وقتي خوب غليظ شد، آن را امتحان كنيد يعني با كفگير روي آن خطي بكشيد؛ اگر جاي كفگير به جا ماند، فرني آماده است. سپس آن را در ظرف هاي يك نفره يا در يك ظرف بزرگ بريزيد و روي آن را با خلال پسته تزيين كنيد.

نكته: در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي هل كوبيده از نصف قاشق چايخوري وانيل استفاده كنيد.
توسط: مريم جدي

 

 

 

 

 

 

 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما