آگهی های کلاس های فشرده آموزشگاه هنر آشپزی

کلاس‌های تک جلسه ای توسط سرکار خانم فاطمه(سیما)شیرازیان تزیین ژله با سرنگ-کلاس عمومی 15 و 16 آبان‌ماه 92 دوره فشرده (دو روزه) کـافی‌شـاپ - سرکار خانم زهرا خورسند - 8 و 9 آبان 92



برنامه آموزشی آموزشگاه هنر آشپزی

آموزشگاه هنر آشپزی:

با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای كل كشور
(ویژه خانم ها و آقایان به صورت مجزا)
مؤسس: ناصر زحمتکش

عناوین دوره‌ها:
آموزش آشپزی درجه 1 و 2، شیرینی‌پزی درجه 1 و 2، آشپز سنتي، آشپز غذاهاي فوري، آشپز مخصوص روز، آشپزي با مايكروويو، دسر ساز بين‌الملل، دسرساز سنتي،سالاد ساز و اردور ساز، شيريني‌پز شيريني‌هاي خشك، شيريني‌پز شيريني‌هاي خشك بدون فر(اجاق‌گاز)، طباخ آبزيان، كباب‌زن و تخته‌كار، كيك ساز و ترساز، متصدي كافي‌شاپ، نان‌هاي حجيم و نيمه‌حجيم و سفره‌آرايي.
کلاس های تک جلسه ای شامل: آموزش فست فودها، اردورها، فینگر فودها،30  نوع ادویه ی ترکیبی، انواع مارمالاد، بستنی های ملل مختلف و کباب های متنوع روز دنیا با تاریخ و ساعت های از پیش تعیین شده.

کلاس‌های فوق با ارائه مدرک رسمی با کد بین‌المللی از سازمان فنی‌ و حرفه‌ای كل کشور (پس از اخذ آزمون) برگزار می‌گردد.
همچنين كلاس‌هاي تک ‌جلسه‌اي با هماهنگي قبلي داير مي‌گردد.

جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات 9 تا 17 با شماره تلفن‌هاي 5-88249633-021 تماس بگيريد.
نشاني آموزشگاه: تهران، كوي نصر (گيشا)، نبش خيابان سبحاني (يازدهم)، پلاک 1 طبقه دوم.

 

نام کلاس روزهای کلاس نام مربی موضوع آموزش ساعت کلاس
آشپزی درجه 2 روزهای چهارشنبه سرکار خانم شیرازیان سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی(سنتی)، غذاهای بین المللی و غذاهای مدرن، دسر، با تزئینات کامل ساعت 17 تا 20
آشپزی درجه 1 روزهای دوشنبه سرکار خانم شیرازیان پتاژ، سالاد، سینی کاناپ های الوان، اردور برای میزشام، غذاهای ایرانی مجلسی، کباب های مجلسی، غذاهای بین المللی برای میز مراسم و دسرهای قابل توجه با تزئینات کامل  از ساعت 17 الی 20
آشپزی تکمیلی روزهای شنبه سرکار خانم شیرازیان اردور و سالاد های ملل مختلف،فست فود ها و سس های متنوع (سرد و گرم) کباب های ملیت های مختلف و انواع پیراشکی،کتلت های روسی و کروکت ها،پیتزاهای متنوع و کالزونه و دسر های جدید با تزئینات کامل  از ساعت 17 الی 20
آشپزی شِف و Master chef (هتلی) حرفه ای مخصوص اساتید روزهای شنبه سرکار خانم شیرازیان انواع استیک با سس های مربوطه،انواع طبخ آبزیان با سس های متفاوت،پاته های سوئیسی،چاینیز فود های مدرن و شریمپ کوکتل ها،کباب بروشه ها،سوفله ها و غذا های مدرن مکزیکی و انگلیسی و ایتالیائی و فرانسوی،سوپ های قرمز و سبز ایتالیائی،فیله سوته ها،استاف چیکن ها،خوراک های ویل،میکس گریل ها و غذاهای بریان هتلی و سایر آموزش ها.....     از ساعت 13 الی 17
تزیین کیک ____ با اساتید مجرب و کار‌آزموده آموزش تزیین انواع  کیک به صورت حرفه ای ساعت 9 تا 13
متصدی کافی شاپ ____ با اساتید مجرب و کار‌آزموده آموزش تهیه انواع نوشیدنی، کیک، دسر ساعت 9 تا 13
شیرینی پز درجه 2 روزهای دوشنبه با اساتید مجرب و کار‌آزموده آموزش انواع شیرینی های تر، خشک، انواع کیک، دسر، شکلات ها به صورت کاملاً حرفه ای ساعت 9 تا 13
شیرینی پز درجه 1 روزهای یکشنبه با اساتید مجرب و کار‌آزموده آموزش انواع شیرینی، کیک، انواع سس ها، نان، کرم، رولت، خمیر، شیرینی خشک و تر ساعت 9 تا 13
آشپزی درجه 2 آقایان روزهای سه شنبه با اساتید مجرب و کار آزموده سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی(سنتی)، غذاهای بین المللی و غذاهای مدرن، دسر، با تزئینات کامل ساعت 17تا 20
آشپزی درجه 1 آقایان روزهای یکشنبه با اساتید مجرب و کار آزموده پتاژ، سالاد، سینی کاناپ های الوان، اردور برای میزشام، غذاهای ایرانی مجلسی، کباب های مجلسی، غذاهای بین المللی برای میز مراسم و دسرهای قابل توجه با تزئینات کامل ساعت 17 تا 20
آشپزی تکمیلی آقایان روز های پنج شنبه با اساتید مجرب و کار آزموده عین سرفصل های کلاس خانم ها     از ساعت 13 الی 17        
آشپزی شِف و مستر شف آقایان روزهای پنج شنبه با اساتید مجرب و کار آزموده عین سرفصل های کلاس خانم ها از ساعت 17 الی 20
شیرینی درجه 2 (مخصوص آقایان) روز های  یکشنبه با اساتید مجرب و کار آزموده آموزش شیرینی های خشک سنتی و فرنگی انواع کیک و کیک های زرد آلو،کیک های مرنگ،کیک های باواریا،کیک های ژله ای الوان و کیک های نروژی، شیرینی های تر،رولت های مدرن، پتی فور ها،انواع شیرینی های دانمارکی، ساخت شکلات و شکلات های فانتزی و دسرهای بین المللی با تزئینات از ساعت 13 الی 17
شیرینی درجه 1 (مخصوص آقایان) روز ها ی سه شنبه با اساتید مجرب و کار آزموده آموزش کیک ها و شیرینی های معروف مجلسی،شیرینی های فنلاندی و اسکاتلندی،انواع کوکیز،رویه ها و کرم های متنوع،انواع کیک های اسفنجی، انواع دونات دسر های مکمل انواع پای(تارت)، شارلوت ها، چیز کیک ها، ترایفل ها و ... انواع شیرینی های ورقه ای و کیک های طبقه ای با دکور حرفه ای، تخصصی از ساعت 13 الی 17

 

  
ضمنا هنوز عناوین شغلی «مدیران امور تغذیه و رستورانها» (Restaurent and food service managers)، «سرآشپزها» (Chefs) و «آشپزها» (Cooks) جزو فهرست مشاغل مورد نیاز کشورهای مهاجرپذیر هستند. بنابراین حتی اگر آشپزی یا شیرینی پزی شما خوب است؛ در صورتی که قصد مهاجرت دارید؛ با شرکت در کلاسهای آموزشگاه هنر آشپزی اخذ دیپلم رسمی قابل ترجمه را به عنوان فرصت غنیمت بشمارید.

 

 


نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما