دسر تيراميسو

  • RSS

گروه ها

21 خرداد 1391، 02:25 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 11 رای

مواد لازم:
كيك اسفنجي به ميزان لازم
يابيسكويت اسفنجي به ميزان لازم
ماسكار پونه 250 گرم
خامه زده شده 250 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 65 گرم يا 10 قاشق سوپخوري سر صاف (يا به اندازه دلخواه)
آب جوش 50 ميلي ليتر
محلول قهوه غليظ قهوه فوري 10 گرم يا 3 قاشق سوپخوري سر صاف
آب جوش 250 ميلي ليتر
پودر كاكائو 125 گرم
شكلات رنده شده 50 گرم
بادام پرك 50 گرم برای تزئین
وانيل 1/8 قاشق چايخوري


طرز تهيه:
در ابتدا زرده هاي تخم مرغ را به همراه وانيل و پودر قند و آب جوش مخلوط كنيد و بصورت بن ماري به مدت 10 تا 20 دقيقه مرتب هم بزنيد سپس آن را كنار مي گذاريم اگر پف نكرد و سبك نشد، آنرا از حرارت برداريد و با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا كرم مانند شود. پودر نسكافه (قهوه فوري) را با آب جوش مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. در ظرف گودي پنير خامه اي را با همزن برقي كمي بزنيد مايه زده شده و خامه فرم گرفته را نيز به آن بيفزاييد و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد. يك ظرف شيشه اي و بلوري مناسب را انتخاب كنيد يك لايه كيك اسفنجي را كف ظرف بچينيد با محلول قهوه غليظ آنها را مرطوب كنيد و اطراف ظرف را پودر كاكائو بريزيد سپس از مايه پنير يك لايه روي آن بريزيد و دوباره يك لايه كيك اسفنجي آغشته به قهوه روي آن قرار دهيد و مقداري كاكائو اطراف ظرف بريزيد مجدداً از مايه پنير روي آن بريزيد تا در نهايت روي مايه پنيري را، با مقداري شكلات رنده شده و بادام پرك تست شده تزيين كنيد.
اين دسر احتياج به پخت در فر ندارد.
حتماً اين دسر را، از يك شب قبل، آماده كنيد و در يخچال بگذاريد.
ميتوان، ميزان خامه را تا 300 گرم افزايش داد.
ميتوانيد، بيسكويت ليدي فينگر را جايگزين كيك اسفنجي كنيد.

اصطلاح بن ماري:
يعني حمام بخار. دو ظرف را در دو سايز روي هم قرار دهيد به طوري كه ظرف بزرگتر روي ظرف كوچكتر قرار گيرد و در ظرف كوچكتر آب جوش بريزيد (ظرف رويي با آب تماس نداشته باشد)، روي حرارت قرار دهيد و مرتب محتواي آنرا با مفتول دستي يا برقي هم بزنيد.
طرز فرم گرفتن خامه:
مواد لازم:
خامه 250 گرم
پودر قند يا شكر 3 قاشق سوپخوري
وانيل 1/8 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
براي فرم گرفتن خامه، بايد (250 گرم) خامه را به همراه (3 قاشق سوپخوري) پودر قند يا شكر فقط مخلوط كنيد سپس به مدت حداقل (60 دقيقه) در فريزر قرار دهيد تا منجمد شود. نيم ساعت قبل از استفاده از فريزر خارج كنيد تا خامه كاملاً پوك و سبك شود و فرم بگيرد. (به حالت دوراني در يك جهت)
نكته خيلي مهم آن است كه ابتدا خامه را با دور كند همزن، بزنيد تا يخ آن باز شود سپس با دور تند همزن، زدن را ادامه دهيد تا فرم بگيرد.


دسر ايتاليايي تيراميسو، بسيار مطبوع و لذيذ است است و از لايه هاي پنير خامه اي و نسكافه و ... تشكيل شده است.
این دسر سنتی ایتالیایی است که آشپز های باسلیقه آن را با طعم های دیگری نیز درست می کنند.
می توان شکلات رنده شده را لا به لای مواد نیز اضافه کرد.

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما