دسر سيب

18 بهمن 1390، 07:04 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 4 رای
مواد لازم:
سيب زرد و سفت 1 كيلو 
شكر 1 ليوان سرخالي
خامه 100 تا 150 گرم
كورن فلكس 100 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوري
توت فرنگي يا زردآلو يا آلبالو براي تزيين (كه به صورت كمپوت كم شيرين آماده كرده ايم)
طرز تهيه:
سيب ها را پوست مي كنيم و خرد مي كنيم و مي گذاريم با شكر بپزد و خوب غليظ شود. سپس داخل ظرفي مي ريزيم و خامه را به آن اضافه مي كنيم. سپس كورن فلكس را با 2 قاشق عسل روي حرارت، خوب با هم مخلوط مي كنيم و بعد قاشق قاشق روي دسر مي گذاريم. لابه لاي كورن فلكس ها را با كمپوت خانگي توت فرنگي يا زردآلو يا آلبالو يا هر مخلوط ديگري مي گذاريم. 
 
نكته: براي درست كردن كمپوت ميوه ها بايد آنها را با كمي شكر حرارت داد و بعد از كمي پختن از روي حرارت برداشت. 
توسط: حوريه ابريشمي 
 
 
 
 
 
کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما