بورک با اسفناج

  • RSS

گروه ها

31 ارديبهشت 1391، 12:24 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 5 رای
مواد لازم:
خمير بورک 
آرد گندم دو و نيم ليوان
بکينگ‌پودر 1 قاشق مرباخوري
ماست 2 تا 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع نصف ليوان
شير 1 ليوان
نمك نوك قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل بورک:
اسفناج پاک کرده 500 گرم
پياز متوسط 2 عدد 
پنير پيتزا رنده شده نصف ليوان
روغن مايع 1 قاشق غذاخوري
 

طرز تهيه:
آرد را با بکينگ‌پودر الک کرده وسط آن را باز کنيد. ماست، روغن، شير و نمک را مخلوط کرده خمير نرمي درست کنيد. چند بار خمير را ورز داده و کف ظرف نسوزي را چرب كنيد. خمير را در ظرف پهن کنيد (مقداري از خمير را براي روي بورک کنار بگذاريد). براي داخل خمير اسفناج را شسته خرد کنيد. پياز را پوست بگيريد و بشوييد و ساطوري کنيد. در تابه‌اي روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد. اسفناج را اضافه کنيد. چند دقيقه ديگر تفت دهيد و بگذاريد در بخار خود پخته شود. بعد پنير را بريزيد و چند دقيقه ديگر بگذاريد تا ذوب شود و از روي آتش برداريد. از خمير خط‌هاي باريکي درست کرده و روي خمير به شكل لوزي شکل دهيد و روي آن با برس مخصوص زرده تخم مرغ بماليد و سياه دانه بپاشيد. فر را از قبل داغ کرده ظرف را داخل فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
توسط:  فردا چاكراغلو (گشتاسب‌پور) كارشناس ارشد تغذيه
 
    

 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما