آش کنگر

  • RSS

گروه ها

15 مرداد 1391، 02:18 ب.ظ
به این محتوا رای بدهید 2 رای

مواد لازم:
نخود يک چهارم پيمانه
گندم يک دوم پيمانه، پوست کنده
آب قلم 1 ليتر
کنگر نيم کيلو، خرد کرده
سبزي آش 1 کيلو
پياز 1 عدد، سرخ کرده براي تزيين
ماست 2 پيمانه
آرد 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 1 عدد
آب جوش 1 پيمانه
پياز 2 عدد، سرخ کرده
زردچوبه 1 قاشق سوپخوري
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
نخود و گندم را از شب قبل بخيسانيد. نخود و گندم و آب قلم را با هم بگذاريد تا پخته شوند، بعد پياز سرخ کرده و کنگر را اضافه کرده و در آخر سبزي را اضافه کرده و بگذاريد آش جوشيده شود و جا بيفتد.ماست، آرد و تخم مرغ را با هم بزنيد. بعد آب جوش را اضافه کنيد تا دماي ماست کمي ولرم شود، بعد به آش اضافه کنيد و هم بزنيد تا جوش بيايد.
وقتي در ظرف سرو کشيده شد، روي آن پياز سرخ کرده، زردچوبه و روغن مايع را با هم کمي تفت داده و بريزيد.
يادآوري:
كنگرپلو در مجله شماره 44 صفحه 26 آمده است.
خورش كنگر در مجله شماره 20 صفحه 36 آمده است.
براني گنكر در مجله شماره 22 صفحه 46 آمده است
توسط:راضيه اميرذهني 

کپی رایت همه مطالب برای ماهنامه هنر آشپزی محفوظ است.
Tweet This
ارسال نظر برای این مورد بسته شده است

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما