هنر آشپزی شماره 104

  • RSS
ﺳﻪشنبه, ارديبهشت 31, 1392 01:23:00 ب.ظ
پیش‌غذاهنر آشپزی شماره 104
  • سالاد ژامبون و سبزیجات 8
  • سالاد لازانیای اسفناج 9
  • سالاد سیب زمینی مخلوط با سبزیجات 10
  • سالاد سیب زمینی 11
  • سالاد سبزیجات با پنیر 12
  • سالاد لوبیا قرمز 13
  • آش ماست 14
  • سوپ آذری 15
آشپزی سنتی
  • بادنجان پته 16 
  • گولاش 17
  • شوید قورمه 18
راز و رمز
  • همبرگرخانگی 20
  • خوراک مرغ و لوبیا سفید 22
مدرسه آشپزی
  • فینگرفودها (قسمت دوم) 24
  • دیپ انبه 25
  • دیپ گوجه‌فرنگی معطر 26
  • دیپ سیر و فلفل 26
  • مینی تندوری چیکن 28
  • کیک‌های سیب زمینی 30
  • فینگرفود ورقه‌ای با قارچ 32
  • پنکیک سیب زمینی با دیپ 34
  • مثلث‌های سالامی 36
  • مینی کباب کلم بروکلی و پنیر 38
آشپزی بین الملل
  • سوپ جوجه چینی با نودالیت 40
  • ترید ماکارونی 42 
  • ورق عنب بالزیت 44
  • لوبیا با روغن زیتون 46
  • تخم بلدرچین اسکاتلندی 48
  • کتلت مرغ تایلندی 49
  • سیب‌‌زمینی پنیری 50
  • تن چیپس با پنیر موتزارلا 51
  • پراته 52
  • پولکه 53
  • خوراک بادنجان هندی 54
  • بادنجان شکم‌پر 56
  • کیش قارچ با خمیر کلمی 57
  • سوشی 58
  • فتوچینی با سس ذرت 60
  • ساته مرغ و قارچ 61
آشپزی بدون مرز
  • گراتن مرغ 62
  • سوفله قارچ 64
  • فوندوی سبزیجات با سس پنیر 66
قنادی
  • اشترودل پنیر و آلبالو 68
  • کیک پیراهن مردانه 70
  • کیک موکا 72
  • شیرینی شکلات و بادام زمینی 73
دسر
  • ژله مورب 74
  • کاستارد گرم جوز هندی 76
  • قهوه عربی 77
نان
  • نان بیگل 78

نقشه سایت | جستجوی سایت | نمای قابل چاپ | © 2004 - 2014 ماهنامه هنر آشپزی | تماس با ما